Jak dlouho jste vybírala dům, ve kterém teď žijete?

Prohlédla jsem si více jak třicet domů. Věděla jsem, že nechci schody a patro. Vybírala jsem pouze přízemní domy. Zpočátku jsem uvažovala o stavebním pozemku, ale když jsem si uvědomila, že túje by rostly nejméně deset let, než by znemožnily průhled do zahrady, rozhodla jsem se již pro postavený bungalov. Navíc nesměl být daleko od Prahy a v dosahu domku mojí maminky a sestry. Nakonec mi jednou zavolala maminka: „Mám pro tebe dům, rychle tam jeď!“ V dané lokalitě jsem si mohla vybrat ze dvou domů. První se mi líbil víc, ale byl dražší, tak jsem se rozhodla pro levnější. Jeho nevýhodou je, že je rohový. Tudíž jakákoli rekonstrukce plotu vyjde poměrně draho. A to mě čeká!

JAK BYDLÍ DALŠÍ CELEBRITY?

Musela jste rekonstruovat ještě něco jiného?

Všechno. Zůstaly jen obvodové zdi. Přesně jsem věděla, kde chci mít spíž, technickou místnost, pracovnu, šatnu, že potřebuji dva dětské pokoje, dvě koupelny apod. Všechno jsem si rozmístila podle sebe a jen se řídila obytnou plochou, která činí 180 m². I s garáží pak 213 m². Vyrobila jsem tak 5+kk.

Na co jste nejvíce pyšná?

Na dětské pokojíčky. Alička má růžový, princeznovský se zrcátky, a Vašíček pirátský s vodou na obrázcích, ale také s opravdovými sítěmi, lany, houpačkou a klouzačkou. Vede z postele, kde však vůbec nespí. Spíme totiž všichni tři v pokojíčku u Aličky. Nechala jsem jim také udělat podlahové vytápění a jsem pyšná i na jejich záclony a závěsy. Známý truhlář Karel Vašíčkovi vyrobil krásnou stěnu se zabudovaným psacím stolem, takže je připravený na školu. Aličce ji také postaví, ale až půjde do školy.

Jak zvládáte péči o děti, domácnost a zahradu?

Společně s přítelem to zvládáme. Jednou za čtrnáct dní mi chodí paní na úklid. Na zahrádce raději nic nevysazuji, abych se o rostliny nemusela starat. Jen kolem plotu jsem vysadila túje a pak už je všude jen trávník, který jednou za čas posekáme. Největší starosti nám ale působí bazén. Jenže se ho nechci vzdát, protože pro děti je úžasný. Celé léto v něm plavaly. Příští rok asi budeme muset koupit nějakou ionizační jednotku, která se bude o bazén starat.

S domečkem je spojena spousta starostí. Co vás naposledy potrápilo?

Dneska ráno jsem vyvezla popelnice, a když jsem chtěla odejít z domu, zjistila jsem, že je sousedův pes Šibal převrhnul a vysypal. Rychle jsem si musela dojít pro gumové rukavice, smetáček a lopatku a celou spoušť uklidit. Nebylo to nic příjemného, protože u nás vyvážejí popelnice jednou za týden, a uklízet týden vyhozené mušle byla opravdu lahůdka.

Byla jste si u souseda stěžovat?

Kdepak, Šibal je jinak hodný a krásný pes. Jen občas dělá čest svému jménu... To by mě ani nenapadlo – jít si stěžovat. Se sousedy máme totiž úžasné vztahy. Například jsme se domluvili a zorganizovali sousedské Prostřeno.

Vy jste se nedávno totiž zúčastnila VIP Prostřeno! A to byl váš nápad?

Byl to nápad mého přítele, protože viděl, jak mě VIP Prostřeno! bavilo. Sousedé souhlasili, tak jsme se do toho pustili. A jeden soused žije s Vietnamkou, tak se všichni moc těšíme na její kuchyni. Tam jsme ještě nebyli. Je to pohodové v tom, že vás netlačí čas jako při natáčení. Vaření mě moc baví. Doma vařím každý den. Nedělám knedlíky, ani omáčky, ale zdravá jídla a minutky, výjimečně řízky s bramborovou kaší. Když si chci od vaření odpočinout, tak vyndám z mrazáku rajskou omáčku od své maminky a jen k ní uvařím těstoviny.

Vizitka:

  • Narodila se ve znamení Štíra 1. listopadu 1973 v Praze.
  • Vystudovala Umělecko-průmyslovou školu v Praze na Žižkově.
  • Má o pět let mladší sestru Andreu.
  • S bývalým manželem a hokejistou Václavem Bendou má pětiletého Václava a dvouletou Alici.
  • Zahrála si v Báječných létech pod psa, německém seriálu John Sinclair, v americkém snímku Příběh rytíře, v Sametových vrazích a seriálech Hop nebo trop, Bazén, Velmi křehké vztahy, nebo Základka. Teď natáčí seriál Městečko a moderuje Svět celebrit na TV Pětka.
  • Od pěti hodin nejí, aby si udržela štíhlou postavu.
  • Učí se tancovat salsu v tanečním studiu Tradición.
  • Je tváří nehtového studia Nail design by JP v Praze.

Foto: Smagpictures a archiv TV Prima a TV Nova