Žijete v pražském bytě o velikosti 75 m². Bylo zapotřebí nějaké rekonstrukce, než jste se mohla nastěhovat?

Bylo zapotřebí zrenovovat parkety. Byt také nebyl vůbec zařízen, což jsem si pochvalovala, protože jsem si ho mohla zařídit podle svého. Vybrala jsem si kuchyňskou linku, nábytek jsem si posbírala z chalupy, zrenovovala a teď už mám všechno hotové.

Pomáhal vám se zařízením nějaký architekt?

Všechno jsem si vymyslela sama. Byt není tak velký, aby potřeboval architekta. Navíc nebyla potřeba žádná větší rekonstrukce. Jelikož jsem neměla moc času, tak to bylo velmi rychlé.

Je to byt s majitelem, nebo do osobního vlastnictví?

Byt s majitelem, ale jedná se o tatínka mé hodně dobré kamarádky. Máme velice dobré vztahy. Kdykoli mám problém, okamžitě mi ho pomůže řešit. V bytě jsem velmi spokojená.

ČTĚTE TAKÉ:

V jakém stylu jste si byt zařídila?

Jedná se o starobylý styl smíchaný s modernou. Celému bytu dominuje džínová sedačka. Kuchyni vínová kuchyňská linka. Všude mám mnoho proutěných věcí. V barvách dávám přednost červené a bílé.

Na co jste ve vašem bytě nejvíce pyšná?

Právě na džínovou sedačku, která se mi ale povedla polít červenou řepou a pokapat voskem. Proto se s ní teď zrovna dvakrát nechlubím. Čím se ale mohu pochlubit, je tablo na zdi nad sedačkou, které jsem si poskládala z vlastnoručně nafocených a vyvolaných fotografií. Mám na nich zachycené kamarády a různé zážitky. Na něj jsem teď asi nejvíce pyšná.

Pěstujete doma nějaké kytičky?

Všechno mi chcípne. Jediné, co vydrželo mou péči, je fíkus a palmička. Ovšem květiny, které jsem dostala darem, jako bonsaj, fialky apod., nepřežily.

Plánujete ještě nějaké změny ve vašem bytě?

Nastěhovala jsem se zhruba před třemi lety, a jak jsem řekla, velmi narychlo. Všechny dolaďovačky mě proto ještě čekají. Musím například pověsit lustry. Dosud mi totiž svítí jen žárovky. Dále chystám kumbál. Mám tam takový kout, kam bych ráda připevnila police. Pak do nich naskládám věci, zatáhnu závěs a bude uklizeno. To je můj plán do budoucna.

Myslíte, že v tomto bytě zůstanete i s rodinou, kterou si jednou pořídíte?

Do budoucna nejsem vůbec schopná plánovat. Žiju ze dne na den. Vůbec netuším, co jednou bude. Sním ale o venkovském statku, že vypadnu z Prahy a tam si založím rodinu. Jestli se mi splní, to nevím.

Možná ten váš sen pramení z doby, kdy jste trávila prázdniny na vesnici u babičky s dědou…

To je pravda, pořád jsme rošťačili. Mám dva starší bratry, kteří mě měli na starosti. Dnes si tak říkám, že mít mladší otravnou sestru stále na krku pro ně asi nebyl žádný med. Tehdy tam ale nebyly skoro žádné holky, pohybovala jsem se vlastně jen mezi kluky. Sestavovali jsme různé kárky, stavěli bunkry, takže jsem chodila domů pravidelně strašně zašpiněná a babička jen prala a prala. Hned vedle chalupy jsme navíc měli prasečák, kde se odehrál i můj ultra zážitek z dětství. Pamatuji si, jak jsem tam chodila pozorovat maličká, právě narozená selátka. Jenže jsem pak vždycky smrděla doslova jako prase. Nikdy nezapomenu ani na našeho ochočeného divočáka Pepu, na kterém jsem jezdila jako na koni. Žil v zajetí odmalička, byl to takový hodňous, co by nikomu neublížil.

Vizitka:

  • Narodila se ve znamení Blíženců 1. června 1985 v Praze.
  • Od šesti let hrála v divadelním spolku Radar.
  • Vystudovala herectví na DAMU. Mezi její profesory patřil Alois Švehlík nebo Eva Salzmannová.
  • Je ve stálém angažmá v Městském divadle Kladno a účinkuje v zájezdových představeních firmy Harlekýn.
  • Zahrála si v seriálech Světla pasáže, Ordinace v růžové zahradě, Hraběnky, Proč bychom se netopili, Kriminálka Anděl, Vyprávěj nebo Život je ples.

Foto: TV Nova