Vždyť Emma Roberts má ve své filmografii přes svůj nízký věk (21 let) už 22 rolí. Není se čemu divit, pochází totiž z filmařské rodiny. Dědeček Walter Roberts byl hollywoodským scénáristou, otec Eric Roberts je známým hercem a o slavné tetičce - „Pretty Woman“ snad není třeba mluvit. Emma také ráda zpívá, má vlastní skupinu a vydala sólové album Unfabulous and More.

Emma vstupující po období dospívání na hranici dospělosti dokazuje nejen přesvědčivý herecký talent, ale začíná se také osamostatňovat. Pořídila si v Hollywoodu konečně vlastní dům za 1,4 milionů dolarů a stylem svého bydlení dokazuje, že k svému životu nepotřebuje přeplácané bydlení zavalené starožitnostmi ani super avantgardní, či naopak usedlé klasické interiéry a exteriéry. Emmin domov je příbytkem dospívajícího děvčete, tak trochu jednou nohou na prázdninách.

Celý dům na první pohled připomíná soustavu propojených víkendových bungalovů s výraznou linií velkých dřevem lemovaných úzkých oken a prosklených dveří. Střechy jsou buď rovné, nebo nenápadně lehce zkosené. A celá ta nenápadná stavebnice je usazená na perfektně střiženém svěže zeleném trávníku. A uvnitř?

Možná někdo řekne „socialistický“ sektor, ovšem v dokonalejším provedení a s citem pro propojení účelnosti s malými stavebními nápady. Nábytek ve střízlivé nenápadně středně hnědé barvě dřeva je doplňován výklenky a nikami. Střízlivost a jednoduchost, nic nápadného a vyumělkovaného. Střídmě zařízená kuchyň s barovým pultem a s kulatým masivním stolem s mohutnými židlemi, vše v temně hnědé teplé barvě. Atypické okno nad dřezem připomíná lodní kajutu a podobně je řešené i okénko v ložnici - dlouhý pruh nabízející zajímavě řešený přístup světla. Součástí kuchyně je i jednoduchý krb. Prosklená stěna obývacího pokoje vede do zahrady a dá se celá odsunout.

Bílá koupelna opět se sektorovými prvky ladí s jednoduše zařízenou ložnicí, jíž dominuje vysoké bílé čelo postele a dřevěná podlaha bez koberců. V domě mladé dívky také nesmí chybět malá posilovna a pracovna s hudebními nástroji, počítačem a televizí.

Foto: www.isifa.com