Dvoumetrový dlouhán Kris Humphries patří už řadu let ke špičce amerických sportovců. Pochází ze smíšeného manželství, jeho otec je Afroameričan a matka je běloška. Kris má ještě dvě starší sestry. V dětství se věnoval také plavání, a když mu bylo 10 let, byl v plaveckých soutěžích hned za pozdějším olympijským vítězem Michaelem Phelpsem.

Jenže pak se musel rozhodnout, kterému sportu dá přednost, jestli plavání, nebo basketbalu. Brzy se ukázalo, že je vlastně díky svým dlouhým nohám a mrštnosti pro košíkovou jako zrozený, a tak je dnes profesionálním basketbalistou. Hraje za klub New Jersey Nets, univerzitní tým Minnesoty. Při svém platu 3200000 dolarů pro něj nebylo složité pořídit si nový dům právě v Minnesotě, kde se cítí doma, u jezera Minnetonka. Dům si pořídil před pěti lety a velmi rád v něm pobýval.

Oženil se se svou přítelkyní, modelkou a televizní hvězdičkou po otci arménského původu Kim Kardashian, a tento dům chystal jako místo, kde budou spolu žít a vychovávat své budoucí děti. Nic z toho se ale nestalo. Kim Krise už za 2 měsíce po svatbě opustila, především prý kvůli bydlení v Minnesotě (ona sama nedá dopustit na Beverly Hills), a tak dům na břehu jezera je prozatím jen Krisovým mládeneckým doupětem, který obývá se svými malými psími kamarády.

Slavný basketbalista si sice pustil fotografy do svého domu, ale v představování místa blízkého jeho srdci se omezil jen na malou ukázku interiéru, bohužel si tedy nemůžeme udělat představu, jak vypadá dům zvenku a do jakého prostředí je zasazen.

Zdá se, že jsou pro něj nejdůležitější 2 místnosti, členitá kuchyně v bílém provedení s mramorovou deskou na barovém pultu a pohodlnými stoličkami. Dominantou je zde krásná středně hnědá dřevěná podlaha a zajímavé je i mimoúrovňové uspořádání. Druhým místem, kde asi tráví nejvíce času, je obývací členitá místnost s keramickými dlaždicemi na podlaze a s monumentálním krbem obloženým dekorativním kamenem. V blízkosti krbu najdeme hráčský stůl, u něhož, jak se zdá, trávívá Kris své volné chvíle. K pohodlnému bydlení pak patří i kožená sedací souprava a moderní abstraktní obraz v zářivě barevném provedení.

Foto: www.isifa.com