Derek Jeter, baseballová legenda mezi Yankees, zakoupil tento nádherný zámek s výhledem na moře před 16 lety. Nemovitost se rozkládá na pozemku o čtyřech akrech a kromě hlavní budovy se na něm nachází několik dalších budov. Jeter se rozhodl tento dům koupit zejména proto, že tady kdysi vyrůstal jeho dědeček, kterého v padesátých letech minulého století adoptovala rodina Tiedemannů, kterým tento majetek patřil. Proto je zámek dodnes známý i pod názvem zámek Tiedemannových.

Hlavní budova byla postavena počátkem 20. století. Uvnitř třípatrového domu se nachází šest ložnic, z nichž dvě jsou samostatnými velkými apartmány. Deset koupelen je vybaveno mramorovými podlahami a obložením. Co je však neuvěřitelné, v hlavní budově se celkem nachází čtyři kuchyně, každá s vlastní jídelnou, a jedna venkovní kuchyně, která je spojena s terasou, kde se dají pořádat zahradní party a grilování.

V nemovitosti nechybí ani pracovna a studovna, několik odpočinkových místností, obývací pokoje na každém patře. V přízemí se nachází herna s biliárovým stolem a posilovna. Ohromný areál zahrnuje velký bazén s vybudovanými vodopády, vířivku, tzv. mokrý bar, domek pro hosty, který je kompletně vybaven jako samostatná jednotka, a také malý námořní domek a roztomilou věžičku tyčící se nad zámkem jako strážný maják.

Většina místností v hlavní budově vyniká vysokými trámovými stropy a dřevěným obložením. Tento rustikální styl je typický pro hlavní dům, nikoli však pro malý domek pro hosty a tzv. námořní domek, nacházející se v blízkosti hlavní budovy.

Nádherný je také přístup k jezerní laguně, která je v naprosté blízkosti hlavní zahrady. V laguně je také malý přístav pro motorové čluny, kdyby si nový majitel chtěl zarybařit nebo si jen udělat vyjížďku po jezeře.

I v zahradě najdete mnoho relaxačních míst, stinné kouty pod stromy i hřiště. Nedaleko hlavní terasy stojí také zmenšená kopie Sochy Svobody, takže si připadáte, jako byste stáli přímo na Manhattanu. Ke sběratelským kouskům slavného baseballisty patří rovněž sbírka elektrických kytar nacházející se v hlavní studovně.

Bývalý hráč newyorských Yankees se svou ženou Hannah, kterým se minulý rok narodilo jejich první dítě, se rozhodli koupit si rodinnou vilu v poněkud modernějším stylu, a tento nádherný, ale pro ně zbytečně velký zámek prodat někomu, kdo ocení jeho historizující styl.