Psala jsem vám o našich zkušenostech při stavbě domu. Informovala jsem vás o veškerých problémech, které u nás nastaly. O řemeslnících, kteří nás svou odvedenou prací často překvapili, ale ne vždy příjemně. O radostech i starostech, které jsme se stavbou domu od prvního kopnutí, no možná ještě před prvním kopnutím do země, měly. K jedné z radostí patřil návrh zahrady, který jsme si nechaly vypracovat od zahradní architektky ze studia Living in green. Jak se návrh zahrady povedl, jste ostatně mohli posoudit i vy.

Nyní už měsíc bydlíme. S velkými nedostatky, ale bydlíme. Stále nemáme všechny interiérové dveře, všechna svítidla, namontovanou digestoř a tak dále a tak dále. Je toho opravdu ještě dost. Už to jsou ale jen takové „malé“ nedostatky, které nám nebrání v novém domě bydlet. K dodělávkám využíváme každé volné chvilky. Volný čas tak například trávíme sbíráním kamenů kolem domu, sekáním, řezáním a skládáním dřeva, natíráním starého nábytku...

A protože práce je hodně a času zoufale málo, nezbývá než vám všem, kteří jste naše stavební trampoty i úspěchy sledovali, poděkovat. Tak tedy: Děkuji, že jste sledovali náš blog, a doufám, že jsme alespoň někomu posloužily příkladem, jak stavět i jak nestavět.

Mějte se hezky. Vaše Eva