Sídlo v tudorovském stylu, které si nechala postavit zesnulá rocková legenda Joe Cocker, bylo nedávno vydraženo za 18 milionů dolarů. Usedlost je známá jako „Mad Dog Ranch” a byla poprvé postavena v roce 1994 přímo na zakázku Joea Cockera. Nachází se v coloradském Crawfordu a nabízí dechberoucí výhled na Needle Rock, Landsend Peak a pohoří West Elk.

Dům o rozloze 15 873 čtverečních metrů stojí na 316 akrech a je lemován lesy, což z něj činí mimořádně soukromé útočiště. Sídlo se prodává plně zařízené s rozsáhlou sbírkou umění, knihovnou a jeho milovaným historickým kulečníkovým stolem, který kdysi patřil králi Eduardu VII. Součástí je také Cockerův klavír a zlatá deska.

Dům postavil architekt John D. Kelley, který do něj vnesl elegantní anglický styl a spojil ho s moderní horskou estetikou. Majestátní dům je postaven z kamene a má velkolepou kruhovou příjezdovou cestu. Nachází se zde celkem 15 ložnic, 15 koupelen a čtyři toaletní místnosti.

Dům v zámeckém stylu má velkolepou terasu, která se táhne po celé délce domu a z níž se nabízí výhled do dvora. Na dvoře se nachází několik míst k sezení, krytá terasa a venkovní krby.

Podívejte se na dům i na videu:

Zdroj: Youtube

K dispozici je také formální jídelna, garáž pro pět aut, knihovna, vířivka a kulečníková místnost s barem.

Skutečné kouzlo však čeká venku. Je zde mnoho působivých zahrad, 60 akrů zavlažovaných polí, stáje pro koně, dva obrovské tobogány a přístup k potoku Cottonwood Creek. Je to dokonalé místo pro rybaření, pěší turistiku, jízdu na kole, projížďky na koních a prozkoumávání přírody.

Zdroj: profimedia.cz, forbes.cz