Filmová hvězda Cameron Diaz a hudebník Benji Madden vlastní už nejméně tři domy v Los Angeles a nyní si do svého portfolia připsali další krásné sídlo. Středobodem pozemku o rozloze 1,75 hektaru je třípatrová vila ležící vysoko na svažitém pozemku s výhledem na oceán.

Uvnitř domu se nachází vysoké stropy a spoustu mramorových prvků - od podlah až po obložení koupelen. Nejzajímavější je však točité schodiště, galerie s kupolí, přilehlý obývací pokoj s krbem a terasa s kamenným obkladem, která nabízí klidný výhled na západ slunce.

Dům disponuje šesti ložnicemi s vlastním sociálním zařízením, sedmi koupelnami a luxusním junior suite v hlavním patře. Hlavní apartmá v horním patře zahrnuje obývací pokoj s krbem v zámeckém stylu, další terasu s výhledem na oceán, dvě koupelny a dvě šatny o velikosti pokoje.

Mezi další pozoruhodné prostory patří pracovna s krbem, moderní mediální místnost pro sledování filmů a místnost pro lázeňské procedury. Pod hlavním domem, na spodní terase přístupné po dvou točitých schodištích, se nachází domek u bazénu, který hýčká plavce nebo hosty na jednu noc a nabízí otevřený venkovní obývací prostor, krb a koupelnu.

Zdroj: Profimedia.cz, Dirt.com