A jaký je důvod, abyste si nové číslo koupili? Tak samozřejmě, že tu najdete zase spoustu rad, zajímavostí, inspirace, krásných návštěv, fotek… Ale vy raději konkrétní věci. Takže konkrétně:


- Budeme si povídat docela dost o podkroví. Hned dva rozsáhlé články se mu budou věnovat. Ten ve stavební rubrice se zaměřuje na to, zda podkroví využívat, či ne, jaké jsou v tom překážky a na co se zaměřit, abyste je překonali. Zabýváme se hlukem, světlem, zateplením či rozvody.

Pak je tu další článek o podkroví a ten se zabývá až další fází – podkroví je postavené, zateplené a je třeba ho vybavit. A tak vám přinášíme hromadu inspirace, co si do podkroví dát za nábytek a doplňky.

- Když dům nemá pěkný kabát, je to problém jak technický, tak estetický. A tak se druhý stavební článek zaobírá omítkami a fasádami.

- Víte, co je to japandi? Nic vám to neříká? Kdo se v tom nepohybuje, ten samozřejmě neví, ale ti poučenější vědí, že japandi je designový styl. Je to něco jako… A víte co, raději si to přečtěte v časopisu.

- Zahrada je tentokrát velmi rozmanitá. Máme tady květy, které na nás vykouknou v zimě. Nevěříte, že i tohle je možné a že to nejsou jen sněženky? Tak se podívejte. Další článek je důležitý, protože když živé ploty vytvarujeme právě teď, na jaře budou fešácké. A pokud tohle čtou i muži, tak i pro ně tu máme něco super – článek o pořádném nářadí pro kutily – soustruhy a frézky. To už není takové to domácí dloubání šroubovákem do zásuvky. Tohle je už vyšší level!


Krásné čtení přeje celá redakce Domu&Zahrady


Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.