Už příští týden startuje veletrh For Arch v pražských Letňanech. A my jsme hrdými partnery, jako už tolik let. Mnoho let za sebou jsme přinášeli čtenářům novinky, které zde budou moct najít a prohlédnout si osobně. Minulý rok, kdy nás tady ošklivý virus zatlačil do našich domovů, jsme ale museli přejít na systém jiný. Představili jsme novinky z celého spektra dodavatelů pro stavebnictví za uplynulý rok. Osvědčilo se to, protože ne každá firma se na For Archu prezentuje, takže ta nabídka byla mnohem širší. Letos jsme to znovu zopakovali a je třeba říct, že i když jsme tu měli pandemickou situaci, firmy stejně připravily ohromné množství novinek. A tak tu máme v desátém čísle opět výčet těch nejzajímavějších novinek stavebního trhu.

Široké spektrum návštěv

Kdo ale má v našem časopisu rád návštěvy zajímavých domů, ten si zde přijde na své. Tak pestré jsme to snad ani ještě neměli. Na titulní straně vidíte krásnou dřevostavbu, uvnitř pak objevíte velký zděný dům, který je zčásti obložen i kamenem, objevíte tu netradiční řadovku a netradičně se podíváme i na architekturu zajímavé vinotéky. A aby toho nebylo málo, pro fanoušky zahrad tu máme jednu s hned třemi jezírky a fantastickými výhledy.

A protože tu už neoddiskutovatelně máme podzim, budeme se jím zabývat i v interiéru. Jaké dekorace si vybrat? Jaké vybavení, aby oblíbené roční období bylo v interiéru stále s námi. Podzim se promítá i do zahradního tématu, kde se věnujeme podzimním dřevinám, nesoucím tolik báječných jedlých plodů.

Ovšem v zahradě vás možná zaujme ještě jeden velmi důležitý článek. Věnujeme se totiž rostlinám podle jejich určení pro nadmořskou výšku. Je totiž rozdíl, jestli je zahrádka v Polabí, nebo u Harrachova.

Samozřejmě, že máme mnoho dalších zajímavých článků. Poradíme, jak vybrat křovinořezy nebo čističky vzduchu, připravíme byt a dům na příchod chlupatého čtyřnohého člena rodiny a…

Ale víte co, přečtěte si to sami. Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.