Dalo by se říct, že jde o dům s rodokmenem - předchozími majiteli byli módní návrhářka Katherine Kleveland a její manžel Colin Nash, producent MTV, kteří dům koupili od herečky Kat Dennings, té jej předtím prodala podnikatelka v módní branži Katherine Power. Noví majitelé za nemovitost zaplatili 2,6 milionů dolarů.

Dům postavený v roce 1938 má své nepopiratelné kouzlo. Ač dům prošel mnoha úpravami, zachoval si některé původní architektonické prvky, např. klenuté dveřní průchody a tudorovská okna.

Dům s užitnou plochou 260 metrů čtverečních leží na pozemku o velikosti 1130 metrů čtverečních, nacházejícím se v klidné čtvrti ve slepé ulici. Nemovitost je obehnána zdí, která majitelům poskytuje soukromí. Příjezdová cesta je také soukromá (za branou). Chodníček k hlavnímu vchodu lemuje vzrostlá levandule.

Dům s třemi ložnicemi a třemi koupelnami působí vzdušným a otevřeným dojmem, k němuž přispívají světlé dřevěné podlahy, vysoké stropy a bílá výmalba. Na hlavním patře se nachází obývací pokoj, kterému dominuje krb s ebenovou krbovou římsou, vitrážová okna a francouzské dveře otevírající se do prostorné lodžie. Jídelnu rovněž zdobí vitrážová okna, jimiž je vidět do zahrady. V kuchyni najdeme skříňky vyrobené na zakázku, kuchyňskou linku z křemene a spotřebiče značky Viking. Na tomto patře se nachází také jedna z ložnic s koupelnou.

Master suite, hlavní ložnice s koupelnou, je umístěna v prvním patře. Třetí ložnice se nachází v suterénu, jež je standardní součástí amerických domů. Vzhledem k umístění domu v kopci je suterénní prostor otevřen do zahrady. Díky této dispozici se do domu dostává dostatek denního světla. Suterén je přímo spojen s garáží pro dvě auta. Kromě ložnice je na tomto patře také prostorný obývací pokoj s francouzskými dveřmi, vedoucími do terasovité zahrady s téměř parkovou úpravou.

Révou porostlá pergola poskytuje stín k posezení na vydlážděné terase, dvě oblouková schodiště pak vedou na další vydlážděnou terasu s lehátky. Vzrostlé živé ploty, keře, chodníčky lemující hustý, krátce střižený trávník, ovocné stromy včetně pomerančovníku a majestátní starý dub vytvářejí velmi žádanou oázu klidu. Nízkým plůtkem oddělený roh zahrady vedle horní terasy skrývá prostor na hraní pro mladší děti, vybavený dřevěným domkem.