Jednou z podzimních novinek, které společnost CENTRAL GROUP představila na začátku září, je lokalita Na Lukách v Praze 10 – Lipanech. Do prodeje je nyní zařazeno 13 rodinných domů z typových řad KLASIK i PROGRES. Ceny se zde pohybují od 4,1 mil. Kč (např. rodinný dům KLASIK 4, včetně pozemku o výměře 354 m2 a speciálního luxusního provedení).

Termín zahájení výstavby je stanoven na jaro 2006 a termín dokončení je plánován na prosinec 2006. Domy jsou řešeny v dispozici 5+1 až 6+1. Všechny domy mají garáž nebo dvougaráž. Výměry pozemku se pohybují od 354 do 814 m2.

„Poloha této lokality je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení na okraji Prahy. Blízké okolí je vhodné pro odpočinek a relaxaci,“ dodává Aneta Vojtěchovská, vedoucí prodejního týmu společnosti CENTRAL GROUP.

Společnost CENTRAL GROUP nabízí nejširší možnosti financování bytů, domů a parcel na českém trhu. K pořízení nového bydlení stačí nyní pouze 10 % z ceny a zbývající část je možné financovat z úvěru nebo je možný odklad platby až na 12 měsíců po předání dokončeného domu nebo bytu. Pro toho, komu nevyhovuje žádný z nabízených způsobů platby, zpracuje společnost zcela individuální platební kalendář podle jeho finanční situace.

V nedalekých Kolovratech je k dispozici škola, restaurace a koupaliště. V Uhříněvsi se pak nabízí veškerá občanská vybavenost. Autem trvá cesta do Prahy přibližně 25 minut. Veřejnou dopravu zajišťuje autobus č. 265 do stanice metra A – Skalka.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz