A nejen to, stavební témata se tentokrát opřou i do garážových vrat. Proč? Protože zanedlouho budeme muset stavět už jen pasivně a garáže budou muset také splňovat tyto předpoklady. Tedy některé. Je tedy lepší zateplit dům i s garáží, nebo garáž nechat nevytápěnou a zateplit dům po jejím vnitřku? A jak zateplit vrata? To je otázek, že?

V naší realitní poradně se pak podíváme na jeden rozpor, kvůli kterému můžete tak trochu při koupi nemovitosti naletět. Je to rozdíl mezi faktickým a úředním stavem nemovitosti.

Pojďme se podívat do interiéru. Tady budeme recyklovat, budeme ukládat, budeme obkládat. Prostě budeme dělat to, co je krásné i důležité.

To samé pak zopakujeme na zahradě. Samozřejmě, že nebudeme obkládat, ale důležité věci na zahradě jsou v tomhle teplém počasí jiné – třeba grilování. :-) Takže si najdeme dobrý gril, dobré věci si ugrilujeme a to vychutnání necháme na vás.

A ještě jedno téma bychom chtěli vyzdvihnout. Jsou to zelené střechy. Stále větší počet staveb má střechu zasypanou kačírkem nebo zeminou, aby byla střecha krásná a i více funkční. Co taková zelená střecha potřebuje a jak krásně vypadá, se dozvíte v našem článku.

A samozřejmě, že v červnovém čísle najdete mnoho a mnoho dalších zajímavých věcí. Spousty návštěv, nápadů a inspirace. Tak pěkné čtení přeje vaše redakce nejčtenějšího časopisu o bydlení DŮM&ZAHRADA.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 272 015 015.