Dřevostavby stále více získávají na významu. Dřevo se znovu stává oblíbeným materiálem. Znovu se dostává do popředí kvůli ekologii, obnovitelným zdrojům, ale i kvůli ceně. Navíc je to i tím, že druhů dřevostaveb je velké množství. Je jich pět a v nich jsou zanořeny ještě další skupiny. Vybrat si tak může každý. Ať ten, kdo má rád roubenky, tak i ten, který nechce, aby se vůbec poznalo, že jde o dřevostavbu.

Dřevostavbám se věnujeme i na jiném místě časopisu. Díváme se, jestli je nějaký rozdíl mezi dřevostavbou a zděným domem, pokud člověk chce postavit pasivní dům. Co zjišťujeme? Rozdíly tu jsou, ale vlastně jen malé. Pasivní dům lze postavit prakticky z čehokoli. Je třeba jen dbát na pořádné provedení.

Ale pojďme se podívat dál. Třeba v interiérových tématech se podíváme na několik krásných témat. I když nemáme žádné moře, paradoxně je u nás hodně oblíbený námořnický styl. A tak se podíváme, jaké krásné věci, doplňky a zařízení do bytu v tomto stylu můžeme najít.

To, co vás ale možná bude zajímat ještě víc, je stále oblíbenější trend velkoformátových obkladů. Dlažba i dlaždičky téměř beze spár jsou prostě in, a i když jsou dražší a špatně se s nimi manipuluje, vypadají prostě skvěle.

Na zahradě přivoníme k pivoňkám, zavoní nám i máta a postavíme nějaké gabiony. A pokud se chcete vykoupat, tak se budeme brouzdat v nabídkách bazénů.

Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony.