Známá hollywoodská herečka uvedla na realitní trh svůj luxusní dům s třemi ložnicemi, pěti koupelnami, velkou kuchyní, obývacím pokojem a jídelnou. Dům leží v Studio City v Kalifornii a byl postaven v roce 1962. Teri jej koupila v roce 2000 za necelého 1,5 milionu dolarů.

Dům zaujímá celkovou užitnou plochu 410 metrů čtverečních. V přízemí se nachází velký obývací pokoj s vlastním krbem, ve kterém má Teri umístěnu i sbírku kytar a své oblíbené piano. Kuchyně sice není největší, alespoň na poměry hollywoodských hvězd, ale je perfektně vybavena a díky ostrůvku uprostřed je tu dostatek pracovního prostoru.

Kuchyně sousedí s jídelnou, která je zajímavá především svými originálními tapetami. Díky proskleným dveřím můžete z jídelny nebo z obývacího pokoje vstupovat přímo na terasu. Zadní strana zahrady je půvabně zdobena skalkou, kterou protéká malý uměle zbudovaný potůček a vytváří příjemné zelené zákoutí.

Na terase u přední strany domu leží podlaha z kvalitního dřeva, která vede od terasy až k bazénu. Je zde také umístěn gril a veškeré vybavení pro zahradní party, u bazénu se nacházejí lehátka a sedačky pro odpočinek.

Ložnice s vlastními koupelnami se nacházejí v prvním patře. Hlavní ložnice majitelky je opravdu luxusním, skoro by se dalo říct královským pokojem. I zde se nachází krb a pohodlné posezení, v přilehlé koupelně je velká masážní vana pro veškeré pohodlí.

V přízemí domu je dále ještě umístěn pokoj, který slouží jako knihovna a odpočívárna zároveň, a také malá, ale dostatečně vybavená posilovna.

Teri Hatcher si zahrála v mnoha známých rolích, ať už to byla Penny Parker v MacGyverovi, nebo významná role novinářky Lois v Supermanovi. Na vrchol popularity ji však vynesla právě role jedné ze „Zoufalek“, Susan Mayerové. Za tuto roli získala ocenění Zlatý Globus. V roce 2005 byla také časopisem People označena jako jedna z 50 nejkrásnějších lidí světa.