Takzvaný Versailleský palác, který se nachází v kalifornské Santa Barbaře, je na prodej za neuvěřitelných 29,5 milionů dolarů, což je v přepočtu necelých 670 milionů korun. Toto sídlo s pěti ložnicemi a deseti koupelnami má i s pozemky rozlohu přes 12 tisíc metrů čtverečních a jako bonus nabízí slavné sousedy. Například prince Harryho a Meghan Markle nebo Oprah Winfrey!

Dům je vybavený francouzskými mramorovými deskami a zlatými svítidly a lustry. Jen mramor má hodnotu několik milionů dolarů, stejně jako zdivo z Itálie. K dispozici je také designový nábytek inspirovaný filmem Titanic. Součástí objektu jsou také prostory pro správce, pět krbů a tři výtahy.

Milovníci techniky ocení domácí multimediální systém, který ovládá téměř vše v domě od venkovního osvětlení až po vestavěný prostorový zvuk. Získat toto sídlo znamená být také majitelem švýcarského bankovního trezoru, který slouží k ochraně cenností. K dispozici je také vinný sklípek, který pojme 200 lahví vína a do kterého se dostanete podzemním tunelem.

K dalšímu vybavení patří bar s kompletním servisem, velká domácí posilovna, sauna, parní lázeň a bazén. Venku se nachází formální zahrada s tisíc let starou kararskou fontánou. K dispozici je také venkovní kuchyně s televizí, grilem, pecí na pizzu, lednicí, ohništěm a klasickou pecí.

Nemovitost se nachází na 14. jamce golfového hřiště Birnamwood Golf Course, která nabízí přímý vstup na hřiště, odkud je krásný výhled na Tichý oceán.

Pro ty, kteří se obávají o bezpečnost, se panství může pochlubit pokročilým bezpečnostním systémem a dvěma automatickými branami. Celá ulice má nejvyšší úroveň soukromí s bezpečnostní službou 24/7.