Okna i dveře

Nejspíše pro nikoho z vás nebude příliš těžké vymyslet, kterými prostory se zloději nejčastěji dostávají do interiérů cizích lidí. Rozbít okno je otázkou několika vteřin, zatímco zkušenější jedinec zároveň zvládne vypáčit zámek od dveří klidně do pěti minut. To platí nejen pro rodinné domy, nýbrž i pro obchody, podzemní garáže, kanceláře a další místa, v nichž se nachází zajímavá kořist.

Opravdu elegantním a jednoduchým řešením jsou bezpečnostní mříže. Vytvrzená ocel, bezpečnostní zámek i jeho unikátní kryt, jenž se dá otevřít pouze speciálním magnetem, vám poskytnou stoprocentní ochranu před vloupáním. Na současném trhu existuje celá řada možností, z nichž každá má svá vlastní specifika, a tak si na to své přijdou i ti nejnáročnější majitelé domů.

Řešení na míru

Nemusíte se obávat fixního provedení, jelikož moderní produkty se dají pohodlně otevírat, díky čemuž se nemusíte během pobytu uvnitř cítit jako ve vězení. Podstatnou záležitostí je přirozeně i vzhled, přičemž se stačí podívat na internetové stránky pod výše vloženým odkazem a nechat se inspirovat.

Vsadíte-li například na ručně kovanou variantu, dočkáte se opravdového uměleckého díla, které bude zdobit vaši budovu. Pro více informací a zodpovězení jakýchkoliv dotazů použijte kontakt vpravo nahoře na daných webovkách a domluvte si nezávaznou úvodní konzultaci zdarma.