Rodák ze sousední komunity v severním Hollywoodu a také představitel rolí ve filmech, jako např. „Star Trek“, „Wonder Woman“, „Spider Man: Paralelní světy“, nebo v připravované filmové adaptaci „Dungeons & Dragons“, se však do údolí Valley Village nevrátí, protože dům o rozloze 180 čtverečních metrů nekoupil pro sebe, ale pro jiného člena rodiny; Pine zjevně zůstane ve svém sídle v Los Feliz, které již vlastní mnoho let.

Skromný, přesto velmi příjemný a luxusně vybavený bungalov stojí „zastrčený“ v převážně klidné boční ulici lemované dalšími podobnými bungalovy. Dům se může pochlubit travnatou předzahrádkou zastíněnou obří magnolií. Chodník, který rozděluje trávník na poloviny, vede od brány přímo k předním dveřím, jež se otevírají do malé vstupní haly.

V celém jednopodlažním domě se nacházejí tmavě hnědé podlahy z tvrdého kvalitního dřeva – opticky tak spojují jednotlivé místnosti. Z obývacího pokoje, kterému dominuje velké arkýřové okno a umělý krb, přes rodinný pokoj se skutečným krbem, až do jídelního koutu a kuchyně vybavené novějšími nerezovými spotřebiči, žulovými pracovními deskami a relativně obyčejnými skříňkami, natřenými ve velmi neobvyklém červeno-bílém designu.

Na jedné straně domu se nalézají dva pokoje pro hosty, jež mají společnou koupelnu se zbytkem domu. K dispozici je také hlavní apartmá s vlastní a překvapivě úzkou tříčtvrteční koupelnou. V zadní straně domu se původně nacházela oddělená garáž. Ta byla však přeměněna na půvabnou a poměrně velkou kancelář, která by však v případě potřeby mohla fungovat také jako čtvrtá ložnice, tělocvična nebo studio. Pro větší pohodlí je k ní připojená další menší koupelna.

Zcela plochý pozemek zabírá více než 900 čtverečních metrů, což je pro tuto oblast města poměrně velký prostor. Na zahradě byl vybudován bazén ve tvaru hrušky, který je obklopen pečlivě udržovaným trávníkem. K dispozici je zde také lodžie pro stinné stolování pod širým nebem nebo pro lenošení. Atmosféru parku pak doplňují živé ploty, které pozemek obklopují. V zadní části pozemku pak najdeme zastrčený přístřešek, sloužící pro skladování nářadí a dalších věcí, zatímco na příjezdové cestě vepředu je možné zaparkovat minimálně dvě auta.

Chris Pine obývá v současné době sídlo v Los Feliz, jež zakoupil v roce 2010 za částku 3,1 milionu dolarů. Nemovitost se nachází v podhůří nad samotným Hollywoodem. Kdo z rodiny bude obývat tento půvabný bungalov, zatím není jasné, každopádně zde jistě nalezne příjemný a pohodlný domov.