1. Krása skla

Lustr z čirého skla do interiéru těžícího z jeho krásy dokonale zapadne. Ženský nádech získá jídelna s hravým lustrem Milano od firmy Azzardo (cena 8 290 Kč), který okouzlí svým křehkým půvabem, zatímco zdvojená stínidla zabraňují oslnění. Střídmější lustr Cosmo Clear tvarově naváže na kruhové stojací hodiny a zrcadlo, potěší i nadstandardním světelným výkonem: 3 x 60 W (cena 6 200 Kč).

JAK SE V INTERIÉRU VYVAROVAT DALŠÍCH CHYB, SE DOČTETE ZDE:

2. Barevný akcent

Komu se zdá skla v tomto interiéru už dost, může jídelnu zateplit svítidlem, které sehraje roli barevného akcentu. Lustr Renoir 40 od firmy Rendl Light Studio je nepřehlédnutelný díky textilnímu širmu červené barvy, která se opticky propojí s akcenty v relaxační části pokoje (cena 5 600 Kč). Lustr Bella II od Azzardo zaujme elegancí hnědého širmu, násobenou zlatavým třpytem jemně vroubkovaného povrchu (cena 2 580 Kč).

3. Technický vzhled

Technická svítidla jasných geometrických tvarů s inovativními světelnými zdroji dodají interiéru atmosféru pánského bytu. Svítidlo Technique 1 od Azzardo zaujme integrovanou zářivkou a možností měnit náklon svítící desky (cena 10 770 Kč). Za jemnější výraz vděčí svítidlo Klor z Ikea kruhové skleněné desce s integrovanými LED svítidly. Při spotřebě 7 W svítí jako 40W žárovka (cena 1990 Kč).