1. Jemná elegance

Stávající římské roletky z bílé záclonoviny bez vzoru vytvářejí s tmavými rámy oken vysoký kontrast a do místnosti pouštějí chladné světlo. Krémové vzorované záclony s jednobarevnými závěsy Puniso by na jejich místě rozhodně vyzněly lépe - jemněji a tepleji. Záclony svým vzorem navazují na dekor koberce a spolu se závěsy vytvářejí dokonale harmonický pár. Cena látek od firmy Saum a Viebahn se liší dle dodavatele a pohybuje se kolem 1300 – 1600 Kč/bm v šíři 140 cm.

DALŠÍ RADY DO INTERIÉRU NAJDETE ZDE:

2. Tón v tónu

Jemný filigránský vzor navazuje na barevnost koberce a dodává závěsům něžný, lehce romantický výraz. Zlatá linka dekoru protepluje světlo, které do interiéru vstupuje oknem a vnáší sem optimistickou, bezstarostnou náladu. Závěsy Boreas působí nejlépe v kombinaci s římskou roletkou lemovanou pruhem látky barevně sladěné se vzorem. Cena látek od firmy Saum a Viebahn se liší dle dodavatele a pohybuje se kolem 1300 – 1600 Kč/bm v šíři 140 cm.

3. Hřejivá barevnost

Závěsy Natvide jsou sice z čisté bavlny, ale elegantní křivky vzoru, krásná teplá barva a jemný lesk jim dodávají punc luxusu. Sytý teplý okr se zlatavým nádechem zdobí klasický vzor, který s odstupem působí jako ručně vyšívaný. Tyto závěsy navodí v interiéru velice útulnou, hřejivou atmosféru a zvýrazní jeho elegantní rysy. V kombinaci s krémovou záclonou nabízejí atraktivní alternativu na chladnější období roku. Dva kusy závěsu s rozměry 145 x 300 cm prodává Ikea za 998 Kč.