Paris má doma celkem sedmnáct zvířecích mazlíčků. Mění je méně často než milence, takže jim může věnovat dostatek pozornosti a také peněz. Ze všech psů, koček, kanárků a želviček má nejraději čivaví slečnu Tinkerbell. Fenka pojmenovaná po víle z pohádek o Peteru Panovi má nejen vlastního kadeřníka a italského kuchaře, ale také kotec, který by jí záviděla nejedna česká rodina.

Na zakázku vyrobený domeček je dokonalá zmenšenina luxusní vily, ve které žije v Beverly Hills její majitelka. Přestože si Paris jinak fotografy za zdi domu moc nepouští, fotky kotce své Tinkerbell nabídla světu sama. Obří psí boudu nazvanou “Mini Doggie Mansion“ vyfotografovala, bohužel jen mobilem, a fotky umístila na svůj twitterový účet. A samozřejmě se rovnou pochlubila, co všechno si její fenka může užívat.

Je to ještě kotec?

Bouda leží jen několik metrů od vily, kde tráví dny Paris. Pejsek si může svobodně zaběhnout k patnáctimetrovému vyhřívanému bazénu, který Paris využívá. A uvnitř? Tam je luxus, který bychom Tinkerbell mohli závidět všichni. Kotec má například vlastní klimatizaci, aby pejsek netrpěl v parných létech horkem. Tinkerbell sice měří v kohoutku jen 23 centimetrů, ale klasická „přízemní“ bouda by jí zřejmě nestačila – musí mít tedy patrový kotec. Na míru zhotovené schodiště je ozdobené ručně vyřezávanými figurami, v přízemí pak má čivava šatnu s desítkami psích oblečků. Také nábytek je přesnou kopií toho, jímž je vybaven dům americké celebrity číslo jedna.

„Asi ji fakt zbytečně rozmazluji,“ komentuje Paris v komentáři na Twitteru kotec. „Ale já musím,“ pokračuje dál. „Podívejte se na tu sladkou malou tvářičku – ta si přece zaslouží, aby se s ní zacházelo jako s princeznou. Miluji své psí děťátko!“ A kolik za tuhle slávu musela Paris zaplatit? Sama to přímo neřekla, ale dá se to odhadnout, byť jen přibližně. Podle serveru RealEstater začínají ceny podobných staveb na 350 tisících dolarech – v přepočtu podle aktuálního kurzu je to asi 6,3 milionu korun.

O takovém bydlení se ani nesní naprosté většině Američanů. Tinkerbell je však na podobný luxus zvyklá – už od štěněcích let nosí brilianty zdobený obojek a od loňského roku dokonce vlastní facebookový účet…

A jak celebrity vaří? Yvetta Hlaváčová, světoznámá plavkyně a držitelka rekordu v přeplavání kanálu La Manche, prý vaří pro zdraví i pro krásu.