Byt zakoupil Denzel Washington od princezny Reemy Bint Bandar Al Saud, vnučky zesnulého saúdskoarabského krále Fajsala. V roce 2019 se princezna Reema stala vůbec první ženou ve funkci velvyslankyně Saúdské Arábie ve Spojených státech. V roce 2013 zaplatila dva sousedící byty za 8,9 milionu dolarů. Poté utratila další nemalé jmění, aby oba byty spojila do jednoho o velikosti sídla se šesti ložnicemi a osmi koupelnami. Interiéry byly navrženy tak, aby předvedly životní styl sofistikované majitelky s mezinárodním vkusem.

Byt je popisován jako jediný svého druhu. Oranžové vstupní dveře se otevírají do rozlehlého velkého pokoje s podlahami z tvrdého dřeva vyrobenými na zakázku. Prostorná a vkusně provedená jednotka je zaplavena přirozeným světlem a má gurmánskou kuchyni se skleněnými stěnami otevírajícími se do nádherné snídaňové zóny. Formální posezení a jídelna jsou ideální pro zábavu.

Všechny ložnice mají vlastní koupelnu. Hlavní apartmá nabízí slunný balkon, šatnu a nádhernou černobílou koupelnu se dvěma umyvadly.

Ačkoli se byt nachází v jednom z nižších pater, je stále dostatečně vysoko, aby mohl obdarovat své obyvatele panoramatickým výhledem na město. A protože se rozkládá na celé polovině patra, jsou zde také četné terasy pro lenošení pod širým nebem. Obyvatelé mají k dispozici služby concierge 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Dále také promítací místnost, lázně pro domácí mazlíčky, vstup s bránou a pětihvězdičkovou restauraci, která je součástí mrakodrapu.

Zdroj: Profimedia.cz