Zahrada leží ve čtvrti Curitiba, což je hodně zastavěná, a ne úplně krásná čtvrť. Urban Kindness, jak je prostor nazván, je podle nás krásným příkladem toho, jak jednoduchými prvky lze docílit přeměny jinak nepříjemného prostoru mezi zdí domu a betonovým předělem jiného domu.

Přeměny se chopila kancelář Sum Architecture, která prostor rozčlenila na dílčí části, ovšem spolu související. Po schodech se lidé dostanou do zahrady, kde je hned několik míst pro společné sezení. Oblouky vytvářejí příjemný komunikační tvar kolem vodního prvku na jedné straně a ohniště na druhé.

Najdeme zde zajímavě vložené umělecké předměty, ale i strom zasazený korunou do země a s kořeny nad zemí, je tu mnoho zajímavých rostlin a míst pro vzájemnou interakci.

Na konci zahrady je pak „dům“. Není to žádné velké dílo, prostě konstrukce opletená bužírkovým „námořnickým“ lanem. Konstrukce je otevřená a poskytuje prostor v několika vrstvách. Ideální místo pro mládež a jejich schůzky. Navíc jedna střecha je fotovoltaický panel, takže si tu mohou i dobíjet své mobilní telefony, poslouchat hudbu nebo si posvítit v noci, když slunce zapadne.