LANOS – svítidla v minimalistickém designu

„Krásná květina“ – přesně tohle znamená slovo LANOS. A právě pod tímto názvem najdete nová dekorativní kruhová svítidla od společnosti Zumtobel. Tato svítidla vás mohou zaujmout svým minimalistickým designem.

Díky geometrickému tvaru, patentovanému „halovému“ efektu a technologii, díky níž lze ovládat jak jednotlivá svítidla, tak všechna najednou, se toto osvětlení stává atraktivním a nadčasovým řešením. A to nejen pro váš dům či byt, ale klidně i firmu, halu, restauraci.

Centrální, ale i orientační světlo

Svítidla LANOS lze využít nejen jako primární osvětlení prostoru, ale i jako orientační světla na chodbě. Pokud vypnete vnitřní LED panel, vnější prstenec bude vyzařovat pouze 20 procent světelného výkonu – a to pro vás znamená nejen úsporu energie, ale také praktické noční světlo.

Design v mnoha provedeních

Svítidla nejsou jen energeticky nenáročná, navíc si je můžete přizpůsobit podle sebe. Kryt svítidla je vyroben v pestré škále barev. Od sytě černé až po decentní a elegantní bílou, nechybí ani rozmanité designové varianty. Svítidla jsou vyráběna v několika průměrech (320 mm, 400 mm a 500 mm).

Kdo je Zumtobel Group?

Skupina Zumtobel Group funguje na trhu jako vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a služeb s nimi souvisejících. Tato značka pocházející z Rakouska má portfolium plné nadčasových, minimalistických a kvalitních svítidel. Na to, jak vypadají svítidla LANOS, se můžete podívat v naší galerii.

Zdroj: Zumtobel