Lidé se stěhují velmi často. Ať už je důvodem pracovní příležitost, partner nebo jen touha začít žít jinde, předchází stěhování nutnost dostat všechny vaše věci z místa A do místa B. A to se může při pohledu na všechny vaše věci zdát na první dobrou jako nemožný úkol.

Pár tipů a triků najdete i tady:

Zdroj: Youtube

Včas si zarezervujte stěhováky!

V dnešní době už ale existuje řada služeb, které vám se stěhováním pomohou od začátku do konce. To hlavní, co se po vás chce, je promyslet si stěhování dopředu a objednat si službu včas. Některé firmy jsou schopny dorazit za vámi během pár následujících dní, některé ale mají plno i na týdny dopředu.

Důležité je udělat si průzkum možností a vyhlédnout si tu firmu, která vám bude vyhovovat nejvíce. Poté si s ní sjednejte termín a vyberte si z nabídky služeb.

Firmy nábytek rozmontují, převezou a zase smontují

Dávno jsou pryč časy, kdy vám pracovníci pomohli pouze naložit věci do dodávky a převezli je do nového útočiště. Dnešní stěhovací firmy poskytují celou škálu služeb. Dnes si můžete objednat služby od rozmontování nábytku, jeho zabalení, opatrné uložení do dodávky, převezení do druhé destinace, vynesení nahor až po vybalení a smontování.

Stěhovací firmy vám tak zajistí nejen bezpečnou přepravu, ale také často nabízí kvalitní a pečlivé zabalení všech vašich věcí, od knih, přes oblečení, až po skleněné talíře nebo porcelánový servis. V balíčku služeb také často naleznete možnost nechat si rozmontovat větší kusy nábytku. Ty vám stěhováci rovněž zabalí do krabic.

Zkrátka, pokud si naplánujete stěhování dostatečně dopředu, dokážete vcelku rychle nalézt firmu, která vám pomůže se stěhováním od A do Z. Jen je nutné pamatovat na to, že každá ze služeb pravděpodobně o něco navýší výslednou cenu služby.

Zdroje: profigroup.cz, living.cz