Skotský DJ Calvin Harris prodává svůj dům v Beverly Hills za 25 milionů dolarů. Je zde 5 samostatných objektů s celkem 10 ložnicemi a 12 koupelnami. Osmatřicetiletý Harris koupil nemovitost o celkové rozloze 11 tisíc metrů čtverečních v roce 2014 za 15 milionů dolarů. Poté se pustil do rozsáhlé rekonstrukce, aby dům získal modernější vzhled. Nyní nový majitel získá poměrně luxusní vybavení rozprostřené v pěti samostatných objektech, včetně hlavního domu, garáže pro pět aut spojené s kinem, bezpečnostní kanceláře, samostatně stojící posilovny a dvoupatrového domu pro hosty, který Harris používal jako dvě samostatná nahrávací studia.

V hlavním domě jsou ve většině obytných prostor francouzská okna, kazetové stropy, podlahy z masivního dřeva ve tvaru rybí kosti a kamenné schodiště spojující podlaží. V hlavním patře se nachází kuchyně se dvěma ostrůvky, nejmodernějšími spotřebiči, snídaňovým koutem a proskleným vinným sklípkem. V domě nechybí ani plně vybavený bar.

Hlavní apartmá má trámové stropy, obývací prostor s krbem, dvě koupelny a dvě šatny. Součástí ložnice je také přímý vstup do zahrady, který vede na travnatý dvorek. Rozsáhlá zahrada s výhledem na hory je ideální pro užívání si kalifornského slunce po celou sezónu. Zahrnuje velký bazén a lázně, ohniště, terasu s mnoha místy k sezení a vlastní pergolu s barovým posezením a grilem. Na pozemku o rozloze 2,7 hektaru se nachází také basketbalové hřiště a solární kopule.

Není to poprvé, co Harris dává na trh jeden ze svých domů. V roce 2020 prodal po čtyřech letech malé sídlo v Los Angeles za 7 milionů dolarů. Stejně jako jeho dům v Beverly Hills, i nemovitost v Los Angeles obsahovala nejmodernější promítací místnost, prostorné hlavní apartmá, dvoupatrový dům pro hosty a velkolepou zahradu s bazénem a krbem.

Zdroj: Profimedia.cz, People.com