Zahrada od A do Z

Gardena je pověstná tím, že nabízí vše pro komplexní péči o zahradu. Od akumulátorového nářadí či automatického zavlažování po zahradnické náčiní všeho druhu. Tato široká škála zahrnuje také péči o trávník ve své vrcholné podobě, a sice robotické sekačky na trávu Gardena Robotic.

Přeborník v péči o trávník

Robotická sekačka Gardena Robotic pracuje za vás zcela samostatně a spolehlivě, je tichá a neobtěžuje hlukem ani výfukovými plyny, má velmi nízkou spotřebu energie a nevyžaduje téměř žádnou údržbu, posekanou trávu proměňuje na přírodní hnojivo a má blahodárný vliv na kvalitu a zdraví vašeho trávníku.

Jak to funguje?

Když si novou robotickou sekačku Gardena Robotic přivezete domů, je potřeba jí pomocí vodicího kabelu vymezit prostor, kde bude pracovat, a zapojit nabíjecí stanici. Instalaci doporučujeme svěřit odborníkovi nebo postupovat krok za krokem podle návodu. Protože seká průběžně, odsekává vždy jen malý kousek travních stébel. Tráva posiluje a zahušťuje se, plevely ustupují. Sama si dojede do nabíjecí stanice doplnit energii.

Tichá a úsporná novinka

Gardena se svým nejnovějším modelem robotické sekačky SILENO+ posunula laťku zase o kousek výš. Zvládne posekat rozlehlejší i členitější zahrady o rozloze až 1300 m², aniž byste o ní věděli. Sama o sobě není hlučnější než běžně hlasitý rozhovor, který se po pár metrech od sekačky mění v šepot, až nakonec docela zanikne. S robotickou sekačkou Gardena SILENO+ docílíte takové kvality trávníku, na jakou s klasickou sekačkou nikdy nedosáhnete. A čas ušetřený zásluhou chytré sekačky můžete věnovat třeba zábavnějším činnostem na své zahradě.

Robotické sekačky Gardena jsou od 6. 4. – 8. 6. 2016 v nabídce za zvýhodněných akčních podmínek, více informací na www.gardena.cz.