Časopis, 3D, trojrozměrné vydání, Dům a zahradaČtenáři si v 38stránkové příloze DOMY KOLEM NÁS budou moci ve 3D prohlédnout zajímavé domy, půdorysy či vizualizace. Trojrozměrně uvidí také nové trendy v oblasti stavby rodinných domů. Časopis tak bude jedinečný velkým počtem ukázek špičkových domů ve 3D zobrazení.

Šéfredaktor titulu Petr Zavadil k tomu říká: „Domníváme se, že právě pro titul, který se věnuje bydlení, je 3D podoba velmi vhodná. Lidé si tak můžou představit stavby mnohem skutečněji, než je tomu v běžném dvojrozměrném provedení.“

S 3D zobrazením souvisí i hlavní téma, jímž je podrobný článek o tom, jak si vybrat dům z katalogu, a jaké možnosti budoucího bydlení nabízejí potenciálním kupujícím stavební firmy. Podobným způsobem bude zpracováno i téma o zahradách.

Měsíčník DŮM & ZAHRADA se stává prvním magazínem o bydlení na trhu, který vychází v 3D. Celý časopis má včetně obálky 212 stran, a je tak nejobsáhlejším vydáním na trhu. Cena unikátního čísla přitom zůstává nezměněna – červnové vydání bude v prodeji za 69 korun!

I na portálu www.dumazahrada.cz se můžete těšit na článek ve 3D. Kupte si tedy 3D číslo časopisu DŮM & ZAHRADA, získáte brýle, které uplatníte i při čtení na webu.