Bývalý prezident USA Donald Trump prodává jedno ze svých luxusních sídel v Karibiku, které vlastní od roku 2013. Ve své době šlo o nejdražší komplex na ostrově Svatý Martin. Zájemce si jej nyní může pořídit za necelých 346 milionů korun. Původně dal Trump nemovitost k prodeji za více než 626 milionů korun. Pandemie se ale na jeho příjmech značně podepsala, a tak cenu snížil na polovinu.

Rozlehlý pozemek v zálivu St. Martin’s Plum Bay zahrnuje dvě vily a několik dalších budov. V hlavní vile se nachází pět ložnic, vyhřívaný bazén, posilovna, mediální místnost a jídelna pro deset lidí. Každá z pěti ložnic ve vile má vlastní plně vybavenou koupelnu. Apartmá ve druhém patře má také jacuzzi a dva soukromé balkony – jeden s výhledem na oceán a druhý na bazén. Druhá zahradní vila má několik tematických ložnic s manželskou postelí velikosti king size.

Na rozlehlém pozemku se nachází také venkovní bazén, tenisový kurt i venkovní bar. Součástí sídla je pak ale i bazénová chata.

Soukromí případnému kupci zajisti až osm metrů vysoká stěna, která celý komplex ohraničuje. Směrem k moři je pak pro lepší výhled snížena na pět metrů.

Do menších vil můžete jet i na dovolenou. Ceny pronájmů prezidentova tropického útočiště začínají mimo sezonu v přepočtu na 133 tisících korun, v zimní sezoně za noc zaplatíte přes 600 tisíc korun. Na dovolené budete mít k dispozici personál, soukromého kuchaře, golfové hřiště a přístup na soukromou pláž.