Dražické ohřívače vody (včetně modelů určených pro solární ohřev vody) a akumulační nádrže s vnitřním zásobníkem teplé užitkové vody jsou z velké části registrovány v programu Zelená úsporám. Využijte i vy možnost získání státní dotace např. na solární ohřev užitkové vody nebo instalaci akumulační nádrže při renovaci vytápění. V rámci dotačního programu Zelená úsporám máte možnost pořídit ty nejmodernější technologie pro ohřev vody, za ceny, které se již nebudou opakovat.

Certifikáty pro montážní firmy nutné pro jejich registraci do programu Zelená úsporám vydává pro výrobky se značkou DRAŽICE firma VIATHERM, s. r. o., Ostrava – kontakty na www.cestatepla.cz nebo tel./fax: +420 552 301 411, mobil: +420 724 590 825. Montážní firmy zde naleznou i hrací kartu a pravidla našeho letošního bonusového programu.

Kompletní seznam dotovaných výrobků DZ Dražice v současné době zahrnuje na čtyřicet typů ohřívačů a přes třicet typů akumulačních nádrží. Stáhněte si kompletní seznam dotovaných produktů včetně přidělených kódů. (Odkaz kompletního seznamu: http://www.dzd.cz/dwn/dzd-cs-zu-seznam.pdf)

DZ Dražice jsou nejvýznamnějším výrobcem ohřívačů vody v České republice s více než čtyřicetiletou tradicí. Dražické ohřívače vynikají používaným systémem keramických topných těles, důmyslným technickým řešením, kvalitou a minimální tepelnou ztrátovostí. Koupí výrobku od DZ Dražice navíc získáváte jistotu dostupných náhradních dílů a záručního i pozáručního servisu.

-DZ Dražice-