Trocha historie do koupelny

Keramická nádoba na kartáčky a dávkovač mýdla v barvě levandule v historizujícím slohu zaujmou všechny ty, kteří chtějí mít koupelnu nikoliv ultramoderní, ale naopak klasickou. Výrobce La Maison: 970 Kč a 900 Kč.










VYROBTE SI NĚKTERÉ DOPLŇKY SAMI - TADY JSOU NÁVODY

Šest sardinek

Námořnické vzory jsou i přesto, že moře nám přiřkl pouze Shakespeare, stále velmi oblíbené. Alespoň takhle si můžeme užít trochu sluníčka, přímořské pohody a typických interiérových prvků. V nabídce obchodu Almara Shop je tak celá kolekce LES 6 SARDINES, kde najdeme dřevěný podnos (320 Kč), poličku (450 Kč), věšák (419 Kč) nebo hodiny (490 Kč).

Exkluzivní unikát

Pokud chcete opravdu originální postel, měli byste se podívat do Sanu Babu. Tam nabízejí originální postel ze západní části Indie, státu Gujarat, konkrétně z oblasti Kutch, která na severozápadě sousedí s Pákistánem. Na její výrobu byly použity více než sto let staré týkové dveře a sloupy. Cena postele je 58 900 Kč.


Lustry par excellence

Firma Eichholtz je známá svými fantastickými designovými lampami a lustry. V nabídce je jich bezpočet. V obchodu Naty-naty si můžete prohlédnout celý katalog této holandské firmy a objednat si z něj cokoli. Pár příkladů najdete ve fotogalerii.

Textilní barevná krása

Vzpomínáte na poctivé elektrické kabely opletené textilním vláknem, které měla na lampě vaše babička? Tak už jsou zase zpět. Domesi Design nabízí za 1080 korun textilní kabely k lustrům v šesti barvách, s porcelánovou objímkou na žárovku a keramickým baldachýnkem. Stačí jej přimontovat ke stropu, našroubovat žárovku a originální svítidlo je tu. Vyberou si i ti nejnáročnější. Oranžová, růžová, červená, zelená, červeno-béžová či tmavě modrá rozsvítí váš byt a skoncuje s šedou nudou!