Částka, kterou za honosné sídlo v Beverly Hills požadují, je obrovská, ale jedná se skutečně o výjimečnou nemovitost, ve které najdete snad všechno vybavení a vymoženosti, na které si jen dokážete vzpomenout...

Jedná se o velmi rozsáhlý komplex, který Gwen a Gavin pojali nejen jako domov, ale také jako sportoviště a skoro bychom mohli říct i zábavní centrum.

Nemovitost s výhledem na San Fernando Valley se rozkládá na 1100 metrech čtverečních, má sedm ložnic a sedm koupelen a několik dalších místností. Interiér navrhla designérka Kelly Wearstler ve spolupráci se samotnou zpěvačkou. Součástí koupě je pochopitelně i nadstandardní dům pro hosty, bazén, ale i dětské hřiště, nebo dokonce výběh s kuřaty. Zkrátka od všeho tu najdete něco.

Dámy jistě naprosto uchvátí obrovská šatna, několik romantických krbů, ‚holčičí‘ zkrášlující místnost, venkovní vířivka, opalovací terasa či kuchyně jako pro šéfkuchaře. Pány bezpochyby nadchne prostorná posilovna, kino, tenisové kurty či dobře zásobený venkovní bar.