Dům legendárního herce a komika Robina Williamse, ležící v oblasti Bay Area v San Franciscu a mající rozlohu přes 650 čtverečních metrů, byl poprvé inzerován na trhu s realitami v listopadu 2019 za částku 7,25 milionu dolarů. Následně se jeho cena snižovala, až teprve nyní se objevil zájemce, který nemovitost koupil, a to za cenu o 2 miliony dolarů nižší, než byl původní požadavek.

Dům se šesti ložnicemi a sedmi koupelnami, jenž byl původně postaven v roce 1987, má otevřený půdorys. Velký formální obývací pokoj je propojen s prostornou kuchyní, v níž se nachází varný ostrov, obrovská kuchyňská linka vybavená moderními nerezovými spotřebiči a kvalitními žulovými pracovními deskami, a s formální jídelnou. V přízemí je rovněž umístěna mediální místnost a v zadní části traktu pak garáž pro tři auta. Na zahradě samozřejmě nechybí prostorný bazén a terasa s nádherným výhledem na záliv.

V horním patře se nachází ložnice včetně hlavního apartmá s velkými šatnami a vlastní koupelnou a nádherná pracovna obložená přírodním dřevem, které dominuje krb. Prakticky z každé místnosti lze vidět zátoku v San Franciscu, a to i díky velkým oknům, jež pokrývají téměř celou stěnu.

Dům ve středomořském stylu byl původně zakoupen v roce 2008 za téměř 4 miliony dolarů a po Williamsově náhlé smrti v roce 2014 (bylo mu 63 let) připadl jeho manželce Susan Williamsové.

Robin Williams patřil mezi nejúspěšnější světové baviče a komiky. To ovšem neznamená, že by nevynikl i ve vážnějších rolích. Známý je například z filmů „Dobré ráno, Vietname“ či „Společnost mrtvých básníků“. Za svou roli ve filmu „Dobrý Will Hunting“ získal dokonce Oscara.

Herec narozený v Chicagu se oběsil poté, co mu byla diagnostikována Parkinsonova choroba a on následkem zjištění upadl do deprese. Při pitvě nebyly v jeho těle nalezeny žádné drogy ani stopy alkoholu, pouze léky na předpis. Herec trpěl neurodegenerativní poruchou, která způsobuje zpomalené reakce, fyzickou ochablost a někdy depresi. Zemřel 11. srpna 2014. Jeho popel byl rozptýlen 12. srpna právě v zálivu San Francisca.