NICEWOOD nabízí desítky dřevostaveb, jejichž parametry, vlastnosti i cenu najdete na www.nicewood.cz. Kdo však dává přednost vlastní zkušenosti, může od října 2012 navštívit dva vzorové domy v Šestajovicích, přičemž v jednom z nich NICEWOOD otevřel své obchodní středisko. Je praktické se na osobní prohlídku objednat (www.nicewood.cz), protože zájem o prohlídku vzorových domů je značný. Klienti tak získají jistotu, že se jim obchodní zástupci budou moci nerušeně věnovat nejen při prohlídce, ale také při předávání dalších informací a samozřejmě při případném sjednávání podmínek smlouvy.

Jaké jsou hlavní výhody stále oblíbenějších dřevostaveb NICEWOOD? Vyznačují se výbornými tepelně izolačními vlastnostmi a jejich uživatel tak nevytápí masivní zdi a okolí, ale jen interiér domu. Moderní vícevrstvé konstrukce dřevostavby zajistí i ticho a klid v domě. Jednoznačnou výhodou dřevostavby je ušetřený prostor, díky relativně tenkým stěnám lze na šířce získat i více než půl metru. Nejde přitom o duté stěny, na které není možné cokoliv uchytit. Z tohoto pohledu nabízejí dřevostavby stejné možnosti jako klasické stavební materiály. Zásada „dřevostavba na klíč“ pro NICEWOOD znamená, že klientovi nabízí služby od zajištění dokumentace pro stavební řízení, včetně energetického výpočtu, přes položení základové desky a napojení na energetické sítě až po doslovné předání klíčů od domu.

NICEWOOD se stal v letošním roce jednou z divizí zavedené společnosti Vekra stavební s.r.o., která je zárukou kvalitní stavby nabízených domů. Další zárukou kvality je to, že se firma může prokázat certifikátem ISO 9001, 14001 a 18001. Dřevěné domy staví v celé České republice a podrobné informace o nich získáte nejen na www.nicewood.cz a ve vzorovém domě - obchodním středisku v Šestajovicích, ale také na dalších obchodních místech – v Bořanovicích, Kralupech nad Vltavou a v Praze na Palmovce.

A o jaké domy je v současné době největší zájem? „Například o typ NICEWOOD NW104, což je dům 5+1, který nyní nabízíme bez garáže za 1,96 miliónu Kč,“ říká obchodní ředitel firmy Martin Líska a pokračuje: „NICEWOOD NW89B, tedy bungalov 4+1, pořídí naši klineti za 1,4 miliónu. V obou případech sice zákazníci musí připočítat zhruba ještě 200 000,- Kč za základovou desku, ale pokud využijí třeba akční nabídku na NICEWOOD NW100, což je dům 5+1+garáž, budou mít v ceně 2,23 miliónu Kč už i základovou desku!“