Naprosto obrovskou až megalomanskou, ale luxusní rezidenci na Floridě se bývalá manželka golfisty Tigera Woodse rozhodla nabídnout na realitním trhu za více než jednu miliardu korun!

Vila u moře, která se nachází v severní části Palm Beach, má neuvěřitelných 11 ložnic a 15 koupelen. Rozkládá se na pozemku o rozloze 1,4 hektaru půdy a užitná plocha domu je téměř 2600 metrů čtverečních. Podle realitních agentur je toto sídlo skvělé pro „příjemný rekreační život“. Střešní terasa nabízí nádherný, doslova dechberoucí výhled na oceán, který se rozlévá skoro „coby kamenem dohodil“ od domu.

Obývací pokoj, který je propojen s jídelnou, má okna orientovaná k výhledu na oceán stejně jako vedle přiléhající kuchyně. Její vybavení by mohl závidět leckterý profesionální šéfkuchař. Kromě samotného kuchyňského vybavení je tu však k dispozici skrytá televize, bar k přípravě kávy s nejmodernějšími přístroji, velké množství úložných prostor a z kuchyně lze vyjít přímo na terasu, kde jsou rozmístěny pohovka a stůl se židlemi pro romantické snídaně za zvuků šplouchajícího oceánu.

Úžasným kouskem je obrovský třípodlažní lustr, vyrobený z křišťálů firmy Swarovski, který propojuje v hlavní hale všechna patra s přízemím!

Hlavní ložnice by se dala skoro označit jako byt sám o sobě. Je obrovská, přiléhá k ní šatna a dvě koupelny! Aby si každý z partnerů mohl relaxovat po svém vkusu. Jsou zde také tři krby a velký balkon, opět s výhledem na vodu.

Také každá ze čtyř ložnic pro hosty má vlastní koupelnu, šatnu a všechny jsou velmi stylově vybavené. Nádherně vymalovaný a zařízený dětský pokoj připomíná námořnickou kajutu. Dvě dvoupatrové postele jsou vybaveny žebříky a na stěnách můžete vidět scenerii s majákem či šplouchající vlny oceánu.

Pro milovníky vína je tu dokonale zařízený velký vinný sklípek s řízenou teplotou a opravdovou lukrativní sbírkou vín. Kromě toho tu samozřejmě nechybí ani domácí kino, fitness centrum a venku na terase výborně vybavená venkovní kuchyně pro zahradní party či garáž, do které se pohodlně vejdou čtyři auta.

Na přední terase orientované směrem k oceánu je k dispozici bazén s toboganem a vířivkou a pod střechou si nový majitel může zahrát i biliár nebo se ohřát u speciálního, krytého ohniště. Nedaleko domu najdete i poloviční hřiště na basketbal a samozřejmě nechybí ani tréninkový golfový putting green. V domku pro hosty, jenž se nachází v docházkové vzdálenosti, jsou dva dvoupokojové apartmány s vlastními koupelnami. Zkrátka luxus tu na vás dýchá ze všech stran.