V roce 1976, když byly držitelce Oscara Gwyneth Paltrowové pouhé čtyři roky, její rodiče koupili dům v Santa Monice v Kalifornii. Tento dům je nyní na prodej za 17,5 milionu dolarů.

Úchvatné dvoupatrové sídlo bylo postaveno už v roce 1913. Bruce Paltrow dům koupil v roce 1976 a prodal ho v roce 2008. Na vzácném extra velkém dvojitém pozemku plném bujné tropické zeleně se nachází hlavní dům se šesti ložnicemi, 7,5 koupelnami a dvoupatrový penzion.

Nedávné renovace dodávají historickému domu hřejivý útulný nádech. Interiér je vymalován bílou benátskou omítkou a je vybaven podlahami z tvrdého dřeva. Prosklený vstup vede do rozsáhlého obývacího pokoje s krbem a do ložnice pro hosty.

Velká okna a prosklené dveře odkrývají také kuchyni šéfkuchaře a snídaňový kout s výhledem na dvorek. V patře se nachází tři ložnice s vlastní koupelnou – včetně primárního apartmá s dvojitými koupelnami a šatnami.

Upravená zahrada se vzrostlými stromy, ohništěm, venkovní kuchyní a klikatými cestičkami vede k bazénu a lázním, a ještě většímu ohništi. Penzion s výhledem na bazén je vybaven posilovnou, suchou saunou, ložnicí a kanceláří. Mezi další benefity patří solární panely, záložní generátory, bezpečnostní kamery a elektronicky řízené vstupy.

Zdroj: ireceptar.cz, architecturaldigest.com