Austin Russell, zakladatel a generální ředitel technologické společnosti Luminar, koupil dům za 1,8 miliardy korun v nejluxusnější čtvrti v Los Angeles. Hned vedle stojí rezidence Toma Hankse a Rity Wilsonové.

Megalomanské sídlo s dechberoucím výhledem na Tichý oceán a hory má rozlohu 6 tisíc metrů čtverečních. V domě se nachází 6 ložnic a neuvěřitelných 18 koupelen. Nemovitost je vybavena profesionální kuchyní, divadlem, venkovním i vnitřním kinem, jídelnou, posilovnou, zenovou zahradou, lázněmi, střešní terasou s infinity bazénem a jacuzzi a dokonce i balistickým trezorem.

Špičkové technologie jsou na každém kroku. Hlavní apartmá v patře je asi nejdivočejším prostorem domu. I James Bond by byl ohromen skenerem sítnice, který umožňuje přístup do ložnice. V té se nachází jedinečná zatahovací střecha, která slouží k magickému výhledu na hvězdnou oblohu při usínání. Pro chladnější noci je součástí stropu také vlastní projekční plátno, které obyvatelům postele promítá filmy.

Venku se nachází zakřivená stěna za 44 milionů korun, která vyrůstá přímo z infinity bazénu. K dispozici je také wellness centrum s kapacitou 12 osob připravené na večírky, několik kabinek, venkovní lodžie s dostatkem prostoru pro zábavu a saunová místnost s výhledem na okolní hory.

K dalšímu vybavení patří nejmodernější inteligentní domácí a bezpečnostní systémy, plně zásobený vinný sklípek a garáž s točnou pro auta, která slouží také jako taneční parket.