Dočtete se

Je jaro. To je neoddiskutovatelné. Největší mrazy povolily, přišly i nádherně teplé dny. A tak nezbývá, než se obléknout do montérek a vyrazit ven. Zahradničit, stavět, ale i v klidu si dát na terase kávu v odlesku teplých jarních paprsků.

Víme, že teď budete mít málo času. Ve chvílích, které vám zbydou mezi prací a rodinou, budete buď klečet v záhonku, nebo něco stavět a opravovat. Přesto doufáme, že náš časopis vás zase zaujme. A to nejen díky všem těm nádherným domům, do kterých vás zavedeme, ale i v rámci témat, která tu otevíráme. Třeba nás před nějakou dobou zaujala jedna myšlenka – téma (ne)novostaveb. Porevoluční stavební boom přinesl hromady domů, které se ještě dnes často prodávají jako „novostavby“. Jenže 20 let starý dům už má spousty technologií i stavebních prvků už za zenitem životnosti, a to jak té skutečně funkční, tak i té morální. Takže při téhle myšlence jsme se rozhodli se věnovat tématu postupně v našem časopisu. Začali jsme u střechy, konkrétně u střešních oken. Proč jsou kolem oken mokré mapy? Mohou za to okna? Je lepší je vyměnit nebo stačí opravit? To jsou otázky, které pálí spoustu lidí. A tak jsme se vypravili za člověkem nejpovolanějším a zeptali se ho na to, jak poznat, že střešní okna jsou už špatná. Když otočíte pár stran, pak narazíte na náš článek o zařizování koupelen. Je to zajímavé. Stejně jako inspirace z betonu. Ano, tenhle materiál jindy používaný jen pro stavbu, se dostává i do interiérů. Jsou z něj umyvadla, stolky, světla… A zase listujeme dál. Tady si přijdou na své fanoušci slaměnek. Článek o nich – o nejkrásnějších druzích o jejich pěstování i sušení najdete jako obvykle v zadní části časopisu v části věnované zahradě.

Samozřejmě, že toho máme mnohem víc. Mnohem víc. Jako vždy. A tak nezaváhejte a kupte si nové číslo na stáncích nebo si objednejte jeho předplatné.

  • Stavba: Komíny
  • Interiér: Televizory
  • Zahrada: Zahradní technika

Objednat lze samostatné číslo nebo získat předplatné

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!