V časopisu DŮM&ZAHRADA přinášíme každý měsíc zajímavé i poučné články. Nejinak tomu bude i v čísle 3/2014. Najdete tu rady pro jaro – a to nejen v zahrádkaření, ale i ve stavebnictví.

Že jaro je pro stavbu stejné jako třeba léto nebo podzim? Tak to se mýlíte. Třeba na jaře musíte pořádně plánovat a začít s přípravami, abyste všechno do další zimy stihli. Třeba pořádně vylepšit vaše vytápění. Už dnes byste se měli začít zajímat o to, jestli topíte správně, čím topíte, jestli byste přece jen neměli přejít na něco lepšího, ekologičtějšího a ekonomičtějšího. A pokud se nad tím už zamýšlíte, pak vám možná pomůže náš velký seriál, který právě v tomto čísle začíná.

Samozřejmě, že i další stavební témata s jarem souvisí. Výměny vchodových dveří není dobré přesouvat na zimu, protože jejich zdění je velmi závislé na teplotách. Nebo další naše téma – omítky. Ty opravdu nejde nanášet v době, kdy sněží, prší a je vůbec nevlídno.

Hlavní téma pak s počasím souvisí možná nejvíc. Jde o montované domy. A právě počasí u nich hraje velmi důležitou roli. Každý, kdo kdy stavěl, ví, že počasí na stavbě je největší nepřítel. Kvůli počasí se stavba protáhne leckdy o měsíce. Jenže co když počasí nevadí? Co když je zapotřebí pouze udělat základovou desku? U montovaných domů se totiž samotný dům složí pěkně v hale, kde žádný déšť či mráz nevadí, a když je týden s pěkným počasím, všechno se dá na místě dohromady. A je hotovo. Montované domy jsou pro ty, kteří i na stavbě hrají o čas.

Samozřejmě, že vás pozveme i do zajímavých domů, interiérů a zahrad. Ukážeme vám inspirativní tapety pro vaše děti, podíváme se do luxusních koupelen a podíváme se na japonský minimalismus.

Časopis DŮM&ZAHRADA vám nabízí každý měsíc mnoho zajímavého čtení, které vám může být inspirací, zábavou i solidní radou. To všechno bychom vám chtěli poskytovat i nadále, a tak i další číslo roku 2014 je nabité zajímavými články. *** Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také přes e-mail na send@send.cz nebo telefonicky na 225 985 225.