Ale nemusíte se bát. V našem časopise už listí nepadá. My jen přemýšlíme za vás, co dělat s vytápěním domu. Zamýšlíme se v článku nad druhy hospodárného vytápění a rozebíráme jejich přednosti i nedostatky. Také se soustředíme na dřevostavby, které za posledních deset let pokročily v technologii tak daleko, že bez uzardění o nich můžeme říct, že se dostaly na úroveň klasických zděných domů. A to i v superekologických energetických třídách.

Tato tradiční témata doplňují samozřejmě tradiční návštěvy v domech. Jsou čtyři a liší se od sebe, jak jen mohou. První dům je hravě barevný, druhý sněhobílý, třetí expresivně prolamovaný, čtvrtý je betonový elegán.

V devátém čísle jsme se rozhodli vám ukázat, že špičková architektura a design se dají dělat i tak trochu jinak. Ostré hrany minimalismu protentokrát v interiérových rubrikách vystřídaly starožitnosti a styl „nové baroko“. Představíme vám cohousing, projekt mladé architekty, který nabízí zajímavou alternativu dnes oblíbeným satelitům. Také vám ukážeme, že nádherná zahrada nemusí mít nutně tři tisíce metrů čtverečních, ale při dostatečné invenci architekta stačí metrů čtverečních tři stovky. A že beton v zahradě nemusí vůbec vypadat jako beton.

Pokud Vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde nebo zde o předplatném v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony.