Herec koupil tyto letní domky v roce 2004, a to za 1,2 milionu dolarů. Celková užitná plocha bungalovů je spočítána na 140 metrů čtverečních v každém z nich a obě dvě mají podobnou dispozici s jednou ložnicí a koupelnou. Bungalovy stojí vedle sebe na pozemku obehnaném vysokým plotem, takže soukromí obyvatel je dostatečně zajištěno. V zahradě najdeme vzrostlé stromy, které poskytují příjemný stín. Prodej Woodových nemovitostí má na starosti agentura Juliette Hohnen v Douglas Elliman.

Výstavba obou rezidencí proběhla již někdy ve 20. letech minulého století. V prvním domku zaujmou již zvenku velké protipožární motorem poháněné červené vstupní dveře, které se otevírají přímo do prostorné kombinace obývacího pokoje a jídelny s korkovými podlahami položenými pod dřevěným trámovým stropem.

Úzká kuchyně ve vintage stylu je vybavena moderními spotřebiči, poměrně velkým množstvím skříněk a dokonce i kombinací baru a ostrůvku. Koupelna je zajímavá především svými okny z barevného skla v pastelových barvách, jež vrhají do místnosti příjemné matné světlo. Do ložnice vedou široké prosklené dveře. V prostorné vzdušné místnosti se nachází velká dvoupostel a úložné prostory.

V zadním domku najdeme rovněž obývací pokoj propojený s jídelním prostorem spolu s malou, samostatnou a jednoduchou kuchyní. I ta je samozřejmě dobře vybavena, co se týče spotřebičů, jen je menší než kuchyň v předním domku. Světlá koupelna je obložena zářícími bílými dlaždicemi a sousedí s prostornou ložnicí, odkud je přímý přístup do zahrady.

Bývalá hvězda seriálu Wilfred vlastní také pečlivě zrekonstruovanou a elegantně renovovanou viktoriánskou rezidenci z přelomu 20. století ve vyhledávané čtvrti jižně od centra Austinu, kterou na konci roku 2012 koupil za přesně 1 milion dolarů.