Oblast Montecito-Santa Barbara je od začátku pandemie jedním z nejžhavějších trhů s luxusními nemovitostmi v USA. Tato nemovitost však byla na prodej téměř tři roky. Možná to bylo způsobené nestandardním stylem domu. Na rozdíl od většiny ostatních sídel v této oblasti inspirovaných toskánským stylem, byl totiž tento palác ovlivněn stylem maurským.

Za dům bylo dříve požadováno 35 milionů dolarů. Nová majitelka moderátorka Ellen DeGeneres, která vlastní v této oblasti další 3 domy, nemovitost pořídila „jen" za 21 milionů dolarů.

Dům má zvláštní dispozice. Ačkoliv má přes 1100 metrů čtverečních obytné plochy, nachází se v něm pouze 3 ložnice. Stojí na kopci s krásným výhledem na Tichý oceán. Vše, co se nachází v sídle, je velmi elegantní a luxusní. U vchodu vás přivítají ručně vyřezávané vstupní dveře, podlahy dovezené z Francie, mramorové koupelny a korintské sloupy.

Venku se na téměř 2,4 akrech pozemku nachází vyhřívaný bazén, jehož instalace stála 400 tisíc dolarů, hřiště, zahradní jezírko, krytá pergola pro stolování pod širým nebem s 16 místy, tenisový kurt a profesionálně udržované zahrady plné exotických rostlin.

Zdroj: Profimedia.cz, Dirt.com