Nová kolekce odsavačů par společnosti Falmec překračuje hranice odsávání tím, že převádí standardní koncept odsávání kuchyňských par do modulární, inovativní a multifunkční struktury, která se stane plně integrovanou součástí vaší kuchyně. Na první pohled si nevšimnete, že se jedná o „digestoř“.

Tento designový koncept byl vytvořen tak, aby reagoval nejen na různé designy v interiéru, ale také na potřeby použití a typy instalací. To dalo vzniku systémů Monolith, Shelf a Air Wall. Jde o tři typy digestoří se špičkovou technologií, které jsou ukryté v modulárních prvcích. Mají jedinečný design, spoustu funkcí a skvěle zapadnou do každého interiéru.

Zatímco Monolith je zabudovaný v pracovní desce a jeho přední stranu tvoří černé sklo v matném černém hliníkovém rámu (nechybí ani praktický žlab, kam se vejdou i naběračky, kořenky, nože či prkénka), Shelf vám poslouží jako skutečná police. Kromě toho Shelf poskytuje také další příslušenství, jako jsou držáky na kořenky a další kuchyňské vybavení.

Zdroj: Youtube

Air Wall zase integruje technologii odsávání do podsvíceného vertikálního panelu z bílého tvrzeného skla, což promění zadní část kuchyně na povrch, který čistí vzduch, ale také tvoří zajímavý designový doplněk.

Zdroj: Falmec