Dům&Zahrada přináší nejen na léto spoustu zajímavého čtení. Ale když jsou ty prázdniny a my máme tu chvíli volného času, tak je ten pravý čas se třeba zasnít. A my vás vezmeme na místo, kde to je jako sen. Pozveme vás do domu, který vypadá jako hrad. Nádherná romantika jak vystřižená z pohádky. A přitom tam sami můžete bydlet. Takovou návštěvu byste asi v březnu nechtěli, ale ty prázdniny…!


Samozřejmě, že najdete nejen to. Ze stavby vám nabídneme třeba druhy obkladů, lepidel a všeho kolem, co budete potřebovat, ať při obkládání v interiéru, nebo exteriéru. Také budeme zabezpečovat majetek a trochu to srovnáme s tím, co udělá zabezpečení s naší pojistkou domu. Bude levnější? A co plnění?

Ale pojďme dál. Když je to léto, tak vyrážíme na cesty. A my se podíváme, co za cestovní okrašlovací a hygienické přístroje si můžete vzít s sebou a co je na nich důležité.

Pro život na zahradě musíme mít dobré sezení. Na trávě je to sice příjemné, ale jen chvíli. A tak si probereme zahradní nábytek, jeho typy, druhy, materiály a taky si pár novinek ukážeme.


Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.