Osmý ročník kontraktačního veletrhu FOR DECOR & HOME bude letos plný premiér. Jediná specializovaná akce v daném oboru v České republice nabídne především předvánoční kontrakty pro obchodníky a inspiraci pro odborníky. Velice reprezentativní expozice připravují vystavovatelé z řad výrobců, velkoobchodů, exkluzivních dovozců i rodinných manufaktur.

Na veletrhu se profesionálové z oboru i návštěvníci z řad široké veřejnosti seznámí s trendy v oblasti dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží. A také si v rámci doprovodného programu mohou prohlédnout unikátní přehlídku VÁNOČNÍ TRENDY, nově umístěnou ve Vstupní hale II.

Od vánočních ozdob ke stolování

Bohatý doprovodný program je tradicí, kterou veletrh FOR DECOR & HOME zachová i pro podzimní osmý ročník. Jedním z premiérových lákadel bude ve čtvrtek 5. září v pravé poledne v Přednáškovém sále 1 Vstupní haly I přednáška designérky Ivy Bastlové s názvem Jak se navrhují vánoční ozdoby. Populární odbornice v rámci své show nastíní tajemství ruční výroby skleněných vánočních ozdob.

Ukázky zdobení slavnostní tabule i floristická show

Dalším z atraktivních bodů programu budou například ukázky zdobení slavnostního stolu a floristická show od společnosti NASTROM. Výstava bude propojena s ukázkovým programem, kdy se každý den veletrhu uskuteční vždy ve 14 hodin v Hale 2 show profesionálních floristů. Návštěvníkům předvedou, jak si naaranžovat květinu na stůl, věnec, interiérovou kytici na různé příležitosti.

Premiéra s klenoty

Velkou premiérou veletrhu v roce 2019 je jeho exkluzivní souběh s akcí HODINY A KLENOTY, která se vůbec poprvé představí na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA v Hale 4. Návštěvníci uvidí to nejlepší, co v současnosti nabízejí firmy z oboru hodinek, hodin, klenotů, autorských šperků, bižuterie, minerálů, obalových materiálů a dalších souvisejících produktů. Navíc HODINY A KLENOTY přináší mimořádnou příležitost, kdy si zákazníci i obchodníci mohou šperky a hodinky prohlédnout a vyzkoušet v reálu, nikoli jen virtuálně.

Luxus i křehká krása

Na přehlídce HODINY A KLENOTY budou moci návštěvníci také na vlastní oči poznat tvorbu nastupující mladé generace tvůrců, součástí veletrhu bude také DESIGN GALLERY. Právě zde totiž získají prostor pro své zviditelnění především mladí návrháři a designéři. Mezi nejatraktivnější novinky veletrhu HODINY A KLENOTY bude patřit i akce s výmluvným názvem KŘEHKÁ KRÁSA. Ta je společným dílem organizátorů veletrhu a Svazu výrobců skla a bižuterie, a právě díky ní budou moci návštěvníci poznat exkluzivní prezentace firem z oboru bižuterie.

V rámci souběhu veletrhů FOR DECOR & HOME a HODINY A KLENOTY se ve dnech od 5. do 7. září 2019 představí v areálu PVA EXPO PRAHA i mezinárodní veletrh SBĚRATEL orientovaný na obor filatelie. Získejte vstupenku s 50% slevou a vyšperkujte si letošní Vánoce na této jedinečné akci.