Pořádná televize

Sedět před pořádnou televizí a ne před starým černobílým Merkurem je základ. Televize musí zvládat hlavně překreslovat. Letící balón nesmí mít duchy. Obraz musí být ostrý jako Chuck Norris. A navíc by tu měly být i další vychytávky, abyste nemuseli vstávat ze sedačky. Takže i když pojedou dva zápasy najednou, můžete si druhý nahrát nebo alespoň průběžně sledovat, jak to vypadá. Jednoduše – rychle. Třeba s připojením televize na internet. Tady můžete mít menší LCD obrazovky za sedm tisíc i gigantické placky za statisíce. Ale bacha na toho Chucka! Takže o kousek dražší televize znamená i vyšší rozlišení a lepší zobrazování.

Pořádné křeslo

V křesle nebo na pohovce strávíte hodiny. Takže musí být pohodlná a funkční. Samozřejmě, že by měla i vypadat. Může tedy mít třeba vzhled zádi starého Cadillacu, ale popravdě řečeno, je to dost nepraktické. Není kam si odložit pivo, brambůrky, je tu plno ostrých hran… Takže doporučujeme spíš motoristickou specialitku jiného druhu. Z historických BMW 325 a dalších modelů jsou vyšroubované sedačky, vezmou se staré lednice a vytvoří se speciální dvousedačka i s výklopným stolkem. Takže je i kam si dát občerstvení.

Z křesel a sedaček „s nápadem“ pak vybíráme další kusy – třeba to ve stylu kapitánského křesla z Enterprise i se zabudovaným ovladačem na televizi přímo do opěradla, černobílého kostkovaného vesmírného vetřelce s úložnými a vychlazovanými prostory v područkách nebo sedačku s kapsami, kam se vám určitě vejde všechno, co budete při zápase potřebovat.

Pořádná lednice

Ať jste vyznavači piva, vína, nebo minerálek, bude se vám hodit pořádná lednice. Ta, co je v kuchyni, je dost daleko, takže upozorňujeme znova na křeslo Space Invader, které má zabudované chlazené područky s úložným prostorem. Do obývacího pokoje se pak jednoznačně hodí miniaturní lednice, kterou na první pohled nerozeznáte od malé komody. Za falešnými šuplíky se však skrývá klasický prostor bezkompresorové lednice, kam se v případě mistrovství vejde dostatečná zásoba na oba poločasy.

Pořádné doplňky

Otvírák na lahve s čítačem, kolikrát už musel pracovat, ten si asi nepořizujte. Doma by mohlo být dusno. Stačí pořádný půllitr, národní dres a spousty malých talířků na drobné jídlo. Pak velkou mísu na brambůrky, popcorn nebo cokoli, co prostě milujete. Všechno nádobí doporučujeme v nerozbitné plastové úpravě, protože v rozčilení dost často poskakuje po zemi.