58letý frontman skupiny Red Hot Chili Peppers koupil téměř půlakrový pozemek s nedostavěnou nemovitostí na ostrově Kauai v roce 2005 za 2,6 milionu dolarů. Po několika letech hádek s úřady a i přes vášnivý odpor místních obyvatel proti stavbě domu na místě starověkého pohřebiště Kiedis konečně získal potřebná povolení k vlastní výstavbě třípokojového jednopatrového domu s úžasným výhledem na nedotčené pobřeží.

Zajímavostí je, že vedlejší, téměř stejně velký pozemek patřil původně herci a kulturistovi Sylvesteru Stallonovi. Ten jej v roce 2000 prodal za 960 000 dolarů kalifornskému podnikateli Joe Bresciovi, který také čelil mnoho let značným obstrukcím ze strany úřadů i nespokojenosti obyvatel vůči výstavbě v dané lokalitě, až nakonec svůj pozemek v roce 2016 prodal za 4,85 milionu dolarů.

Kiedis si za 16 let, co pozemek a nemovitost vlastnil, nechal sídlo dostavět a upravit k obrazu svému. Dům se nachází na severním ostrově, jenž je vyhledávaným turistickým rájem pro různé celebrity a významné osobnosti. Nachází se jen kousek od půvabného zálivu Hanalei Bay a svému majiteli nabízí útulný a ničím nerušený pobyt v krásné přírodě. Na pozemku se v podstatě nacházejí dvě nemovitosti, jedna větší třípatrová a pak jednopodlažní domek, který bývá využíván jako domek pro hosty. Oba domy jsou částečně skryty v džungli, která pokrývá téměř celý pozemek, a celkem poskytují téměř 280 metrů čtverečních užitné plochy.

Obrovská okna ve velkých místnostech a vysoké stropy vytvářejí úžasně vzdušné prostory, které jsou celkově laděné do světlých barev. Převažuje kombinace bílé a hnědé, jež je zastoupena zejména vybavením z ořechového dřeva, takže výsledný dojem je velmi elegantní, vyvážený a útulný. Velký obývací pokoj přechází do kuchyně, která je vybavena varným ostrůvkem a designovými spotřebiči. Její součástí je i bar se stoličkami. Ze sousedící jídelny je pak nádherný výhled na moře.

Hlavní ložnice se nachází na opačné straně domu, aby majitelé měli absolutní klid a soukromí. Patří k ní malá koupelna s nábytkem vyrobeným na míru a parní sprchou. Jedna z ložnic je vybavena dětskou palandou a třetí ložnici je možné využívat jako pokoj pro hosty nebo jako pracovnu. Usedlost s půvabnými verandami stojí na desítkách lávových kamenů, které ji chrání před přílivem nebo případnými bouřkami a rozbouřeným mořem.