Pokud už stojíte před rekonstrukcí starých vysloužilých vrat anebo si stavíte dům snů a vybíráte vrata úplně nová, měli byste kromě nezpochybnitelných mechanických, automatických a bezpečnostních funkcí také zohlednit jejich vzhled. Právě on ovlivní celkový ráz budovy.

Sekční vrata Trido

Sekční garážová vrata dnes stále častěji nahrazují rozšířená vrata křídlová, jež bývají usazená v líci fasády. A tady se může objevit problém, jelikož běžná sekční vrata se osazují na vnitřní stranu zdi garáže. Tento rozdíl vyžaduje stavební úpravy. Bourání a odstraňování stávajících zárubní se obvykle neobejde bez esteticky rušivých zásahů do omítky.

Proč zvolit Trido Evo?

Náročnou stavební akci si ušetříte s vraty Trido Evo, unikátním technickým řešením české společnosti Trido. Vrata Trido Evo se dají zasadit do stavebního prostoru po původních vratech, aniž by bylo třeba cokoli bourat. Při instalaci nových vrat se většinou pouze vysadí křídla starých vrat a odstraní se vyčnívající panty. Díky tomu se ani nezmění velikost vnitřního prostoru garáže. Starou zárubeň překryje rám nových vrat, který je nalakován v barvě vrat. Vrata Trido Evo jsou opatřena speciálním bočním těsněním, které je navrženo tak, aby dokonale utěsnilo zavřená vrata po celém jejich obvodu.

Za 3 hodiny a bez bourání

V jednoduchosti je krása, praví české přísloví a přesně tak funguje i patentované řešení vrat Trido Evo. A jelikož se obejdete bez zednických prací, tak můžete zvládnout výměnu garážových vrat za 3 hodiny.

Široký výběr designů

Běžně můžete vybírat ze tří různých variant tvarování povrchu. V současnosti nejmodernějším řešením je hladký povrch, dále Stucco s drobnými rovnoměrně rozptýlenými výstupky a Woodgrain, kde je povrch prolisován strukturou dřeva. Díky široké paletě imitací dřeva a barev si můžete garážová vrata přizpůsobit zcela vašim představám a sladit vzhled garáže s rázem dveří, oken a celého domu. Pokud vás tento článek nadchl a chcete se dozvědět více, volejte na 800 800 874.

Více na www.trido.cz/garazova-vrata.