48letá Kate Beckinsale si v Bretnwoodu vybudovala opravdu krásné a pohodlné sídlo. Nemovitost, kterou zakoupila původně v roce 2006 za 3,6 milionu dolarů, stojí na vyvýšenině nad kaňonem Mandeville a její pozemek je od ulice oddělen živým plotem a vysokou alejí vzrostlých stromů. To umožňuje majitelům nejen dostatek soukromí, ale také z okolní ulice izoluje případný hluk. K domu, který nese název Cape Cod (podle mysu v nejvýchodnější části Massachusetts), přiléhá garáž pro dvě auta.

Uvnitř domu s téměř 280 metry čtverečními užitné plochy se nacházejí čtyři ložnice a pět koupelen. Díky francouzským oknům a velkým proskleným dveřím vniká do místností mnoho světla, což společně s bílým laděním pokojů propůjčuje interiéru prostornost, lehkost a vzdušnou eleganci. Podlahy v místnostech jsou provedeny buď v kvalitním dřevu, nebo v dlažbě a tvoří společně s dřevěnými trámy a doplňky příjemný kontrast k jinak světlému tónu místností.

Přední veranda zakončená velkým sloupovím slouží jako vstup do otevřených interiérů domova. Dominantou formálního obývacího pokoje je velký kamenný krb z jedné strany a formální jídelna ze strany druhé. Na jídelnu navazuje knihovna/pracovna s vestavěnými poličkami a úložnými prostory. Útulný rodinný pokoj sousedí s gurmánskou kuchyní, která se pyšní dvěma ostrovy, nerezovými spotřebiči, obklady z kararského mramoru a deskami z masivního ořechu.

Co je na domě unikátní, je jeho zahrada, která je částečně vybudována ve svahu. Zatímco ve spodní části domu je vybudována přední veranda, na kterou se dostanete z kuchyně či obývacího pokoje, z horního patra vede půvabný malý most do druhé části zahrady, kde najdete kromě relaxačních zón i vířivku ve stylu džungle.

Ačkoli je pozemek kolem domu poněkud malý a není zde žádný bazén – což může být vnímáno jako velký nedostatek u domu v takové lokalitě, jako je Los Angeles – krásně upravený pozemek s několika zahradami, lenoškami a jídelnou pod širým nebem tuto chybičku jistě nahradí. Pro případné osvěžení slouží venkovní sprcha umístěná přímo na kamenné terase vedle domu.

Kate Beckinsale se narodila v Londýně hereckému páru Judy Loe a zesnulému Richardu Beckinsaleovi a vydala se v jejich šlépějích. Po několika menších televizních rolích se objevila ve filmové adaptaci Kennetha Branagha z roku 1993 „Mnoho povyku pro nic“ podle Williama Shakespeara, zatímco ještě studovala francouzskou a ruskou literaturu na Oxfordské univerzitě. Pokračovala v mnoha filmech, včetně „Pearl Harbor“ a „Laurel Canyon“, než byla v roce 2003 obsazena do role Selene ve filmové sérii „Underworld“ a proměnila se v akční hrdinku.