Nádherná vila s ložnicemi a osmi koupelnami je na realitním trhu za tuto částku k prodeji, nebo je možné si vilu pronajímat měsíčně za 50 000 dolarů.

Nemovitost o rozloze 625 čtverečních metrů byla postavena v roce 1957 na klidném, stromy lemovaném pozemku. Hlavními dveřmi vejdete do předsíně s nádherným schodištěm, nově položenými podlahami z carrarského mramoru a černou žulou, které udávají tón vlastnímu obytnému prostoru.

Obývací pokoj s pozlaceným mramorovým krbem, druhou dominantu mu tvoří v rohu stojící křídlo. Design této místnosti pochází od Faye Resnicka. Jídelně pak dominují podlahy z tvrdého dřeva, odkryté trámy a dřevěné obložení. I zde se nachází krb a také bar a vestavěná knihovna. Kuchyně je elegantně v bílé barvě, opět s podlahou a pracovní deskou z carrarského mramoru. Uprostřed stojí velký pracovní ostrůvek a samozřejmě je vybavena těmi nejlepšími spotřebiči.

Pro filmové a seriálové zájemce se v domě nachází i soukromé kino s velkým plátnem a profesionálním ozvučením.

V přízemí se nachází také dvě ložnice s vlastními koupelnami, ostatní ložnice opět s koupelnami jsou umístěny v patře. Tam také najdete pracovnu a velkou šatnu.

Na pozemku je vybudováno i tenisové a basketbalové hřiště a část prostoru s perfektně upravenou trávou je vyhrazena pro trénink golfu. Hřiště je osvíceno, kdyby budoucí majitel dostal chuť na večerní tréninky. Samozřejmě nechybí ani velký bazén a terasa, na které se během roku často pořádaly velké zahradní party.